AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın organizasyonunda düzenlenen milletvekili aday tanıtım programı yoğun bir katılımla yapıldı. Programda konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek tüm Kapaklı’dan destek istedi. AK Parti iktidarı öncesinde ülkenin başbakanına yazar kasa fırlatıldığını hatırlatan Akçay “Şimdi ise Uzay’a 4.uydumuzu fırlatıyoruz. AK Parti ile diğerlerinin farkı budur.” Diye konuştu. Akçay, AK Parti’nin yeniden tek başına iktidarı için tüm partililere büyük görev düştüğünü kaydederek “Sen, ben yok; Türkiye var. Birlikte el ele vererek, ulaşabildiğimiz kadar çok vatandaşımıza ulaşmalıyız.” İfadelerine yer verdi.

Çerkezköy Bakış - AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın organizasyonunda Milletvekili adayları bir araya geldi.
KATILIM YOĞUN OLDU
Aksu Kafe’de dün saat 10.00’da düzenlenen kahvaltılı programa AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve ayını zamanda milletvekili adayları Mustafa Yel ile Ayşe Doğan, Milletvekili Adayları Ali Gümüş, Ömer Karadeniz ve Adnan Argan, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları Yönetimleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Tekirdağ eski İl Başkanlarından Ahmet Kambur ile Mehmet Şık, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı. 
BEZGİN: “HEPİMİZ KARDEŞİZ”
Programın açılış konuşmasını AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin yaptı. Konuşmasında muhalefet partililerini eleştiren Bezgin “HDP, Kürt Milliyetçiği yapıyor. MHP, Türk Milliyetçiliği yapıyor. CHP, Atatürkçülük yapıyor. En iyi Türk Milliyetçisi de en iyi Kürt milliyetçisi de en iyi Atatürkçü de biziz. Çünkü biz kardeşiz diyoruz. 1 Kasım seçimi Türkiye’nin birlik ve beraberlik seçimidir.” diye konuştu.
ARGAN: “AK PARTİ’YE DAHA ÇOK İHTİYAÇ VAR”
AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’in konuşması sonrasında milletvekili adayları tek tek kürsüye gelerek birer konuşma yaptı. AK Parti 6.Sıra Milletvekili Adayı Adnan Argan “İç ve dış güçler ülkemizi bölmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ancak toplumumuzun her ferdi Çanakkale’de birlikte oldu, İstiklal Savaşı’nda düşmana karşı birlikte mücadele verdi. Bunun için birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar. 7 Haziran’dan daha çok 1 Kasım’da AK Parti’ye ihtiyaç var. Bunun için ilk günkü heyecanla çalışmalarımızı sürdürmeliyiz”  dedi.



KARADENİZ: “AK PARTİ’NİN ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIŞIYORLAR”
Adnan Argan’ın ardından AK Parti Tekirdağ 5.Sıra Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz konuştu. Konuşmasına Cahit Sıtkı Tarancı’nın ‘Memleket İsterim’ isimli şiirini okuyarak başlayan Karadeniz, geçtiğimiz günlerde Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diledi. Saldırının AK Parti iktidarının önünü kesmek amacı taşıdığını kaydeden Karadeniz sözü AK Parti iktidarı öncesine getirdi.
“KRİTİK BİR SEÇİM”
1 Kasım’da Türkiye’nin önünde kritik bir seçim olduğunu söyleyen Karadeniz, tek hedeflerinin önceki dönemlerde olduğu gibi AK Parti’nin tek başına iktidarı olduğunu belirtti. 7 Haziran seçimlerinden çıkan sonucun iyi yorumlanması gerektiğini kaydeden Karadeniz “Ülkemiz koalisyon dönemlerinde her zaman sıkıntı çekti. Zayıf koalisyonlar ülkeyi her anlamda felakete sürükledi. Bir anlamda koalisyonlarla ülkemiz yönetilemez hale getirilmişti. İnşallah tarih yine tekerrür edecek ve AK Parti yeniden iktidara gelecektir” dedi.
“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”
Karadeniz şunları söyledi: “Milletimiz, ilk kez AK Parti iktidarı döneminde iktidarı yaşadı. Önceki dönemlerde kendilerini milletten yüksekte gören kesim, millet iktidarını ayak takımı olarak gördü. Kendilerini milletten üstün görenler AK Parti iktidarından oldukça rahatsızlık duydular. AK Parti iktidarı, ülkemizin geleceği meselesidir. Bizler yeniden partimizi iktidara taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız.”
GÜMÜŞ: “AK PARTİ YENİDEN İKTİDARA GELMELİ”
AK Parti 4.sıra Milletvekili Adayı Ali Gümüş, verilen oyun karşılık bulması için AK Parti’nin yeniden iktidara gelmesi gerektiğini ifade ederek destek istedi.
DOĞAN: “HEPİNİZDEN DESTEK İSTİYORUM”
Programa AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve 2.Sıra Milletvekili Adayı Ayşe Doğan’ın konuşmasıyla devam edildi. Programa katılanları selamlayarak konuşmasına başlayan Ayşe Doğan, 1 Kasım seçimleri için herkesten destek istedi. Türkiye’nin geleceği açısından AK Parti’nin yeniden tek başına iktidara gelmesi gerektiğini ifade eden Doğan “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. AK Parti döneminde ülkemiz büyük bir gelişme ivmesi yakaladı. Bu gelişmenin daha da artması için hepinizi desteğine ihtiyaç duyuyoruz” diye konuştu.



MUSTAFA YEL: “AK PARTİ GELECEĞE YÜRÜYOR”
AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve 1.Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Yel, AK Parti’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için çalıştığını söyledi. Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan 0Mersin’den Kıbrıs’a deniz altında su verilmesine değinerek sözlerini sürdüren Mustafa Yel “Biz Türkiye’den Kıbrıs’a su veriyoruz, Onlar Pasolig’i kaldıracaklarını söylüyor. Bugün Dünyanın en büyük uluslar arası hava alanı projesi sürüyor. 3.Boğaz Köprüsü çalışmaları devam ediyor. İşte AK Parti budur, diğerleriyle aramızdaki fark da budur” dedi.
“İDARİ BİR HATA YOK”
Konuşmasına seçim beyannamesinden örnekler vererek devam eden Mustafa Yel, Kapaklı-Saray Yolu’na da değindi. Kapaklı-Saray Yolu’nun henüz bitirilememesinde idari bir hatanın olmadığını söyleyen Mustafa Yel “İlk ihalesi Köylere Hizmet Getirme Birliği tarafından yapıldı. Ancak o dönem ihaleyi, ihaleye girmemesi gereken bir milletvekilinin firması kazandı. İtirazlar oldu. Mahkeme nedeniyle iş 3 yıl uzadı. Yeniden Karayolları tarafından iş ihaleye çıkarıldı. İhaleyi kazanan firmanın mali yetersizliği nedeniyle yol bitirilemedi.
“YALAN SÖYLÜYORLAR”
Kamuoyunda ‘AK Parti Saray’dan oy alamadı diye yolu yapmıyor’ şeklinde bir algı yürütülüyor. Biz Tekirdağ genelinde birinci parti değiliz. Ancak Tekirdağ’a AK Parti iktidarı döneminde yaptıklarımız ortadadır. ‘AK Parti Saray’dan oy alamadı diye yolu yapmıyor’ şeklinde konuşanlar Vallahi de Billahi de yalan söylüyorlar.” diye konuştu. 
YEREL YÖNETİMLERİ ELEŞTİRDİ
Kapaklı’ya yapılması planlanan Hükümet Konağı için yerel yönetimi eleştiren Mustafa Yel “Bizim çalışma tempomuza yerel yönetimlerin de ayak uydurması gerekiyor. Hükümet Konağı yeri için sürekli karar değiştiriyorlar” dedi. Büyükşehir Belediyesi’nin henüz Kapaklı’ya büyük bir proje kazandıramadığını kaydeden Mustafa Yel “Yapamıyorlarsa yanı başlarındaki Balıkesir Belediyesi’ni örnek alsınlar. Büyükşehir Belediyesi’nin Kapaklı’ya kazandırdığı büyük bir proje yok” diye konuştu.
“MUHALEFET MİLLETVEKİLLERİ ŞİMDİYE KADAR NE YAPTILAR?”
Mustafa Yel ayrıca muhalefet milletvekillerinin Tekirdağ için her hangi bir çalışma yapmadığını belirterek “Muhalefet milletvekilleri şimdiye kadar Tekirdağ için ne katkılar sundular. Yaptıklarını göstersinler, milletvekilliğimden istifa edeceğim. Hepsi koltuk sevdası peşinde koşuyorlar” ifadelerine yer verdi.
AKÇAY: “SEN,BEN YOK; TÜRKİYE VAR”
Programda son konuşmayı AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay yaptı. Katılımcıları selamlayarak programda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti anlayan Ahmet Akçay sözü 1 Kasım seçimlerine getirdi. Ülkenin koalisyon hükümetleri döneminde yönetilemediğini söyleyen Ahmet Akçay, “İnşallah 1 Kasım’da AK Parti sizlerin desteği ile yeniden iktidara gelecektir” dedi. AK Parti iktidarı öncesinde ülkenin başbakanına yazar kasa fırlatıldığını hatırlatan Akçay “Şimdi ise Uzay’a 4.uydumuzu fırlatıyoruz. AK Parti ile diğerlerinin farkı budur.
“DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞMALIYIZ”
Akçay, AK Parti’nin yeniden tek başına iktidarı için tüm partililere büyük görev düştüğünü kaydederek “Sen, ben yok; Türkiye var. Birlikte el ele vererek, ulaşabildiğimiz kadar çok vatandaşımıza ulaşmalıyız.” ifadelerine yer verdi. Ahmet Akçay’ın konuşmasını tamamlaması sonrasında program sona erdi. 

Editör: TE Bilisim