Çerkezköy Bakış - Spor kamuoyunun yakından tanıdığı Hawthorn Suites by Wyndham Çerkezköy’ün üst düzey yöneticilerinden Kaan Taşkın, Çerkezköy Rotary Dönem Başkanlığını düzenlenen törenle Özgü Akgün’nden devir aldı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Hawthorn Suites by Wyndham Çerkezköy’de önceki akşam düzenlenen dönem başkanlığı devir-teslim törenine 2420. Bölge Guvarnörü Özcan Albak ile eşi Nur Albak, 2420. Bölge Guvarnör Yardımcısı Orhan Çelik ile eşi Hale Çelik, Çerkezköy Rotary Yönetim Kurulu Üyeleri ve aileleri ile önceki dönemlerde görev yapmış dönem başkanları katıldı.

“ROTARY İNSANLIĞA HİZMET GÖTÜRÜR”

Spor kamuoyunun yakından tanıdığı Hawthorn Suites by Wyndham Çerkezköy’ün üst düzey yöneticilerinden Kaan Taşkın devir-teslim töreninde Çerkezköy Rotary Dönem Başkanlığını ‘Rotary insanlığa hizmet götür’ sloganıyla aldı.

“GÜÇ BİRLİĞİ İÇİNDE HAREKET EDECEĞİZ”

Törende konuşan Kaan Taşkın “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk; “Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, ayni esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.” demiştir. Çerkezköy Rotary Klübü olarak bizlerin de güç birliği ve ortak hareketle çok başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.
Editör: TE Bilisim