Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz hafta sonu oynanan derbi mücadelesini değerlendirdi. Başkan Korkmaz, ayrıca son hafta oynayacakları Çorluspor 1947 maçına ilişkinde,“Başkalarının şampiyonlukları bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkar puanımızı alırız.” dedi.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz basın toplantısı düzenlendi.

KULÜP BİNASINDA YAPILDI

Dün saat 11:30’da Kulüp Binasında basın toplantısı düzenleyen Çerkezköyspor kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, geçtiğimiz hafta sonu oynanan derbi mücadelesini ele aldı. Derbide iyi oynadıklarını ve sakat oyuncularının yerine altyapıda oynayan oyuncuları çok beğendiğini ifade eden Başkan Korkmaz, lig lideri Çorluspor 1947 ile yapacakları maçı da değerlendirdi.

“GÜZEL MAÇ OLDU”

Derbi mücadelesinin güzel şekilde tamamlandığını ifade eden Korkmaz, “Ligin ilk yarısında olduğu gibi golsüz eşitlikle maç sona erdi. Eksiklerimiz vardı ona rağmen altyapıdan gelen oyuncularımız asları hiç aratmadı. Ben tüm oyuncularıma özelliklede altyapıdan gelip çok iyi mücadele eden sporcularıma ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

“BİZE GÖRE OFSAYT DEĞİLDİ”

Maç değerlendirmesine pozisyonlarla devam eden Başkan Ahmet Korkmaz, “Ofsayt gerekçesi ile sayılmayan bir golümüz var. Tribünden gördüğümüz ve duyumlarımız da pozisyonun ofsayt olmadığı görüşü var. Ligin ilk yarısında da faul gerekçesi ile golümüz verilmemişti. Gol bulmak için elimizden geleni yaptık fakat olmadı.” ifadelerini kullandı.

“BU HAFTA 3 PUAN”

Korkmaz açıklamasının devamında, “Bu hafta Karadeniz Gençlikspor ile hükmen galip geleceğimiz maç var. Ondan sonra ise Çorlu 1947 deplasmanına gideceğiz. Çorluspor’un şampiyonluk hesapları bizi ilgilendirmiyor. Biz çıkıp maçtan puanımızı alıp geleceğiz.” şeklinde konuştu.

“TEBRİK EDİYORUZ”

Tekirdağspor’un 3. Lige yükselmesini de değerlendiren Başkan Korkmaz, “Trakya takımlarının başarısı arkadan gelen takımlar için çok önemli.  Çerkezköyspor camiası olarak kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah 2. Lig’e yükselirler.
Editör: TE Bilisim