Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde kız kardeşine ait evde doğurduğu erkek bebeğin ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan N.K., savcılığının talimatı doğrultusunda tutuklanarak, Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi. N.K.’nın yargılanmasına tutuklu devam edilecek.

Çerkezköy Bakış -
Bebeğinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan N.K., savcılığın talimatı doğrultusunda tutuklandı.

TUTUKLANDI

Kapaklı Emniyet Müdürlüğü ile Uzunköprü Jandarma Komutanlığı’nın koordineli çalışmaları sonucu N.K., Uzunköprü’deki evinde göz altına alındı. Dün Uzunköprü’den Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen N.K., burada yapılan sorgulamasının ardından bebeğinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla Tekirdağ Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. N.K.,tutuklu yargılanacak.

KONTEYNERİN İÇİNDE BULUNMUŞTU

Olay 2014 yılı Kasım ayında meydana Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana gelmişti. Karton toplayan bir kişi çöp konteyneri içerisinde küçük bir halı parçasına sarılı vaziyette hareketsiz şekilde bir bebekle karşılaşmıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri erkek bebeğin öldüğünü belirlemişti.

TİTİZ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLDÜ

Olayın ardından Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği , Tekirdağ’dan gelen Asayiş Şube ekipleriyle birlikte çok yönlü bir çalışma başlattı. Araştırmayı derinleştiren ekipler hastaneler, sağlık birimleri ile çevrede yaptıkları incelemelerin ardından şahsın, Edirne’den ablasının yanına ziyarete gelen N.K. olduğunu tespit ettiler. Asayiş Büro Amirliği ekipleri Emlak Konutları’nda ki bir siteye girerek şahsı misafir olarak geldiği ablasının evinde yakalayarak gözaltına aldı.

TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILMIŞTI

N.K., Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek ilk ifadesi alındıktan sonra adliyeye çıkarıldı. N.K., mahkemede yapılan sorgulamasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
Editör: TE Bilisim