U-11 Ligi C Grubu ikinci hafta karşılaşmasında Sitespor ile Kapaklı Kartalspor karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Sitespor U-11 Takımı karşılaşmadan 8-0 üstünlükle ayrılarak haftayı ilk sırada tamamladı.

Çerkezköy Bakış -
U-11 Ligi C Grubu’nda sezona 2.hafta karşılaşmalarıyla devam edildi.

6 EKİP MÜCADELE VERİYOR

U-11 Ligi C Grubu’nda Sitespor, Fevzipaşaspor, Çukuryurtspor, Çerkezköy Doğanspor, Çorlu Fenerspor, Kapaklı Kartalspor, Kapaklıspor ile Çerkezköy 1923 Gençlikspor mücadele veriyor.

SİTESPOR GALİBİYETLE BAŞLADI

Ligin ilk hafta maçları geçtiğimiz hafta oynandı. Kapaklı Sahası’nda oynandı. Saat 18.00’da başlayan karşılaşmada Sitespor U-11 Takımı etkili bir oyun sergiledi. İlk dakikalardan itibaren oyun kontrolünü eline almayı başaran Sitespor U-11 Futbol Takımı karşılaşmadan 7-0 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

KAPAKLI KARTAL 4-2 KAZANDI

Kapaklı Kartalspor U-11 Takımı ilk hafta karşılaşmasında Fevzipaşaspor U-11 Takımı ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. Kapaklı Kartalspor U-11 Takımı karşılaşmadan 4-2 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. 

MAÇ KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

Kapaklı Kartalspor ile Sitespor önceki gün oynanan ikinci hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşma saat 16.45’te başladı. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. İlerleyen dakikalara doğru Sitespor U-11 Takımı oyun kontrolünü eline aldı. Organize ataklarla rakip kaleyi baskı altına alan Sitespor U-11 Takımı bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Golün ardından bir gol daha bulan Sitespor U-11 Takımı aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Farkın ikiye çıkmasının ardından Kapaklı Kartalspor U-11 Takımı aradaki skor farkını indirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Skor üstünlüğünü sürdüren Sitespor U-11 Takımı bir gol daha bularak aradaki skor farkını üçe çıkardı.

SİTESPOR ETKİLİ OYNADI

Farkın üçe çıkmasının ardından Kapaklı Kartalspor oyun disiplininden koptu. Bunu iyi değerlendiren Sitespor U-11 Takımı rakibi karşısında fark mücadelesi verdi. Kapaklı Kartalspor U-11 Takımı en azından bir gol için ataklar geliştirse de sonuca gidemedi. Dördüncü golü de bularak karşılaşmada iyice rahatlayan Sitespor U-11 Takımı oyun kontrolünü elinden bırakmadı.

KAPAKLI KARTALSPOR KARŞILIK VEREMEDİ

İlk devrede son bölümlere Sitespor U-11 Takımı’nın 4-0’lık üstünlüğü ile girildi. Sitespor U-11 Takımı ilk devrenin son bölümünde bir gol daha bularak skoru 5-0’a getirdi. İlk devrede başka gol olmayınca Sitespor U-11 Takımı ilk devreyi 5-0 önde tamamladı. Sitespor U-11 Takımı’nda golleri Tugay (3), Eren ile Muhammed Ali kaydetti.

SİTESPOR LİDER KAPATTI

İlk devreyi rakibi karşısında farklı bir şekilde önde tamamlayan Sitespor U-11 Takımı, karşılaşmanın ikinci devresine moralli başladı. Kapaklı Kartalspor U-11 Takımı güçlü rakibi karşısında bir türlü aradığı golü bulamadı. İkinci devrenin ilk dakikaları da Sitespor U-11 Takımı’nın üstünlüğü ile geçildi. İlerleyen dakikalara doğru Sitespor U-11 Takımı hızlı hücumda sonuca giderek aradaki skor farkını altıya çıkardı. Müsabakanın son bölümleri de Sitespor U-11 Takımı’nın üstünlüğü ile geçildi. Sitespor U-11 Takımı kalan dakikalarda 2 gol daha buldu. Maç Sitespor U-11 Takımı’nın 8-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Sitespor U-11 Takımı’nda ikinci devre golleri Muhammed Ali, Ersin ile Toprak kaydetti. Sitespor U-11 Takımı bu sonuçla puanını 6’ya çıkartarak haftayı lider tamamladı.
Editör: TE Bilisim