Çerkezköy Bakış - Yıldırım Beyazıt Mahallesi Barbaros Caddesi numara 59’da hizmet veren CSK Endüstri, sokak hayvanları için önemli bir farkındalık oluşturuyor.

SOSYAL SORUMLULUKLA ADINDAN BAHSETTİRİYOR

20 yılı aşkın iş tecrübesi ile 2015 yılında güncellenerek sektörde hırdavat, pnömatik, elektrik, iş güvenliği, endüstriyel fabrika malzemeleri sektöründe talepleri karşılayarak, süper marketi ile kurumsal ve bireysel müşterilerine profesyonel çözümler sunan CSK Hırdavat Endüstri, sektördeki başarılarının yanı sıra sosyal sorumluluk anlamında da isminden sıkça bahsettiriyor.

İşyeri sahibi Yılmaz Kaan Çelik, sokak hayvanları için iş yerinin duvarlarına yaptığı sistemle sokak hayvanları istedikleri her saat mama yiyebiliyorlar.

“NE HİSSETTİKLERİNİ BİLEMEYİZ”

İş yeri sahibi Yılmaz Kaan Çelik, son zamanlarda hayvana şiddetin arttığı şu dönemlerde böylesine bir farkındalık ile vicdanen kendisini rahat hissettiğini söyledi. Çelik, “Sokak hayvanları da bu hayatın bir parçası. Dilleri var konuşamazlar, acıksalar söyleyemez, üşüse söyleyemez, başka bir durum olsa yine söyleyemez. Bunun için bende iş yerimin duvarlarına böyle bir sitemle mama koydum. Hayvanlar sabahın erken saatinde geliyorlar, yiyorlar. Gün içinde karnı acıkan kediler, köpekler buradan ayrılmıyor. Bu hem benim hem çalışanların hem de çevremizdeki diğer insanların hoşuna gidiyor ve ben tüm esnaf arkadaşlarımızın da aynı şekilde duyarlı olmasını istiyorum.” dedi.

“KEDİ, KÖPEK MAMASINI BİLE ÇALIYORLAR”

Çelik, aynı zamanda mamaların çalınması durumdan da çok rahatsız. Gün içerisinde kedi ve köpekler için koyduğu mamaların üst üste çalınmasının ardından mamaların hemen yanı başına koyduğu not ile uyarıyor. Çelik’in yazdığı notta, ‘Lütfen hayvanlarını yemlerini çalmayın. Eğer ihtiyacını var ise bize söyleyin size verelim’ ifadelerini kullanarak hırsızlara tepki gösteriyor. 

Editör: TE Bilisim