Çerkezköy’ün köklü firmalarından olan Star Ayakkabı yenilenen konsepti ile yeniden Çerkezköylülerin hizmetine girdi. Geniş katılımın yaşandığı açılış töreninde davetliler 4 kattan oluşan mağazayı gezerken, işletme sahibi Barış Erdoğan davetlilerle yakından ilgilendi.

Çerkezköy’ün köklü firmalarından olan Star Ayakkabı yenilenen konsepti ile Gaziosmanpaşa Mahallesi Köse Sokak’ta yeniden Çerkezköylülerin hizmetine girdi.

GENİŞ KATILIM


Dün saat 14:00’da yapılan törene CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanlarından Saim Özkan ile Erdinç Turan, Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, CHP 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, bazı Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ


Protokol tarafından yapılan açılışın ardından davetliler dünyaca ünlü spor markalarının bulunduğu mağazayı gezdiler. İşletme sahibi Barış Erdoğan’a hayırlı olsun temennisinde bulunan davetliler daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

BİNLERCE FARKLI AYAKKABI MODELİ


Kundura ayakkabıdan, futbol ayakkabısına, basketbol ayakkabısından yürüyüş ayakkabılarına kadar binlerce farklı modelin bir arada bulunduğu Star Ayakkabı’da ayrıca dünyaca ünlü markaların giyim ürünleri de yer alıyor.
Editör: TE Bilisim