Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında ‘Temizlik İşleri’ isimli oyun 26 Şubat Cuma günü saat 20.00’da Çerkezköylü tiyatro severlerle buluşacak. Ücretsiz olarak sahnelenecek tek perdelik komedi oyununda toplumun iletişimsizliğe ve tahammülsüzlüğe sürüklenişi anlatılacak.

Çerkezköy Bakış -
Ocak ayında ‘Aşk Terapisi’ isimli tiyatro oyununu Çerkezköylü sanatseverlerle buluşturan Çerkezköy Belediyesi, tiyatro etkinliklerini sürdürüyor.

TEMİZLİK İŞLERİ SAHNELENECEK

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Taşra Kabare Ekibinin ‘Temizlik İşleri’ isimli oyunu Çerkezköy’de sahnelenecek. Oyunda toplumun iletişimsizliğe ve tahammülsüzlüğe sürüklenişi anlatılacak. Cemal Toktaş’ın yazdığı ve Ali Altuğ’un yönettiği tek perdelik ve seksen dakika sürecek olan “Temizlik İşleri” isimli tiyatro oyunu 26 Şubat Cuma günü saat 20.00’da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda sahnelenecek. Oyun ücretsiz olarak izlenebilecek.

DEV KADRO

Bilinmeyen bir zaman ve diyarda bir temizlikçinin başına gelen tuhaf ve komik olayları konu alan absürt komedi tarzındaki tiyatro gösterisinde Toktaş ve Öztürk’ün yanı sıra Yeliz Kuvancı, Genco Özak, Orhan Bıyıklı, Onur Dikmen ve Serpil Göral gibi ünlü isimler sahne alacak.

OYUNUN KONUSU

Çok ünlü bir şahsiyetin evinde sıradan bir temizlik günüdür. Ev Sahibi ve Temizlikçi her zamanki hallerinde, her zamanki işlerini yapmaktadırlar. Birden kapı çalar. İçeriye kimliği belirsiz bir kişi girer ve beklenmedik çok saçma bir olay gerçekleşir. Bu çok saçma olay karşısında; Ev Sahibi ne yapacaktır. Gelen diğer kişilerin tutumları ne olacaktır? Temizlikçi bu işin içinden nasıl çıkacaktır?
Editör: TE Bilisim