Çerkezköy Bakış - Kapaklıya her geçen gün yeni işletmeler açılmaya devam ediyor. Kapaklı Bahçelievler Mahallesi Kayacı Sokak üzerinde 706 metrekare üzerine kurulu olan üretim tesisinde 15 personelle hizmet vermeye başlayan işletme, dönerden ekmeğe, simitten pastaya 20’ye yakın birçok çeşitli ürün ile Kapaklı halkına hizmet verecek.
Satılmış Arıcı’ya ait olan Tepe Simit Dünyası’nın açılışına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Erdal Eren,Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva,  TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Akın Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.
Kapaklı’nın her geçen gün büyüdüğünü ve çok hızlı geliştiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, işletmenin hayırlı olmasını diledi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise, yıllardır Çerkezköy’ün damak zevkine hitap eden Tepe Simit’in Kapaklı’ya şube açmasının gurur verici olduğunu söyledi.
 

‘SİMİTÇİLER GENELDE ÇORUMLU’

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ise ben buraya dost olarak geldim deyip samimiyetini belirterek, “Kapaklı aldı başını gidiyor, Çerkezköy’e oranla daha büyük nüfus artışı var. Ben bugün buraya kaymakam olarak değil dost olarak geldim. Bölgede bütün simitçilerimizin de Çorumlu olduğunu burada öğrendim. Çorumlu da böyle müteşebbis bir ruh var. Tekrardan hayırlısı olsun inşallah.’’ dedi.
 

AÇILIŞ KURDELESİ VE PASTA KESİLDİ

Konuşmaların ardından işyerinin açılış kurdelesi kesildi. Üzerinde ‘Açılışımıza Hoş Geldiniz’ yazılı olan pasta ise Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan tarafından kesildi. Ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Editör: TE Bilisim