Çerkezköy Bakış-MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz,  Atatürk Caddesindeki trafik yoğunluğunu Hindistan’a benzetti ve isim vermeden Belediye Başkanı Vahap Akay’ı eleştirdi.

Tek yön uygulamasını bazı vatandaşlar eleştirirken, bazıları ise doğru buluyor. MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ise tek yön uygulamasını karşı olan isimlerden. Aydeniz, tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden trafik sorununa “Hindistan” benzetmesi yaparak verdi.
Aydeniz, Atatürk Caddesinden çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak altına da, “Eğer yollarda yürüyen inekler ve insanların çektiği arabalar olsaydı evet burası Hindistan’daki bir cadde diyebilirdiniz. Oysaki burası sürekli gelişen Çerkezköy ve bu görüntüler gelişigüzel ben yaptım oldu mantığı ile yapılan tek yön ve sirkülasyon projesinin ne kadar başarısız olduğunun resimleri. Tesadüf buya biz resimleri çekerken küçükte bir kaza oldu. Çift taraflı çapraz parkın bence ülkemizdeki tek örneği.  Cumhur ittifakı kazandığında otopark sıkıntısına son verip vatandaşın bu çilesine ve bu görüntüye son vereceğiz.” notu ekledi.

Editör: TE Bilisim