Çerkezköy Bakış- Olay, Narin Kavşağında meydana geldi. Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Meclis Sözcüsü Adem İçli’nin içinde bulunduğu 59 TG 777 plakalı otomobiline, iddiaya göre kırmızı ışıkta beklediği sırada arkadan gelen bir minibüsün içindeki A.S. isimli kişi henüz öğrenilemeyen bir nedenle saldırdı. Otomobilin camı kırılırken, şüpheli, otomobilden inen İçli’ye de vurmaya başladı.
 




400 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Trafik magandasının saldırısı sonrası İçli yaralanırken, gözlüğü de kırıldı. Çevredekiler araya girerken, ihbar üzerine gelen polis ekipleri tarafından A.S. ve araçtaki 3 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayı duyan İçli’nin yakınları ve partililer polis merkezine akın etti. Olayla ilgili İçli, darp raporu da aldı.



“GÖZLÜĞÜMÜN CAMI KIRILDI VE YÜZÜMDEN YARALANDIM”


Narin kavşağındaki ışıklarda beklediği sırada bir minibüsün sert fren basarak yanında durduğunu belirten İçli, “Araç içinden inen şahıs birden sebepsiz yere benim aracımın ön ve camını vurmak suretiyle camı kırdı, aracımın kaporta kısımlarına da vurdu.  Bende ne olduğunu anlamak için aracımdan çıktığım esnada bu şahıs bana sinkaflı küfürler ile aileme hakaretlerde bulunmaya başladı Ardından sebepsiz yere yüzüme yumruk attı. Gözlüğümün camı kırıldı ve yüzümden yaralandım. Bana saldıran kişiden davacı ve şikayetçiyim.” dedi.
Polis merkezinde ifadesi alınan A.S. ve beraberindeki 3 kişi serbest bırakılırken, yarın savcılığa ifade verecekleri öğrenildi.
Polisin olayla ilgili başlattığı tahkikat sürüyor.

Editör: TE Bilisim