Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Muharrem ayı dolayısıyla Erenler Cem Evi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Salihoğlu, Erenler Cem Evi yetkilileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
KATILIM YOĞUN OLDU
Önceki akşam düzenlenen iftar yemeğine Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nun yanı sıra Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.
KERBELA ŞEHİTLERİNİ DUALARLA ANDILAR
İftar programı için Kapaklı’ya gelen Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Erenler Cem Evi yetkilileri ile de görüştü. Kapaklı Erenler Cem Evinde Muharrem ayının onuncu günü oruçlarını hep birlikte açan katılımcılar Kerbela şehitlerini de dualarla andı.

Editör: TE Bilisim