Türkiye’nin önde gelen teknoloji mağazası olan Vatan Computer 109’uncu şubesini dün Atatürk Caddesi üzerinde hizmete açtı. Açılışa özel kampanyalı ürünlere Çerkezköylü vatandaşların ilgisi yoğun olurken, kampanyalı ürünler kısa sürede tükendi. Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, Çerkezköy’deki mağazasından umutlu olduğunu ve Çerkezköy halkının büyük memnuniyeti kazanacaklarına inandıklarını belirterek “Yeni mağazamız hayırlı olsun” dedi.

Çerkezköy Bakış -
Vatan Bilgisayar Çerkezköy Mağazasının açılışı dün gerçekleştirildi.

BİNLERCE ÇERKEZKÖYLÜ KAPIDA BEKLEDİ

Dün saat 10.00’da açılışı gerçekleştirilen Vatan Bilgisayar önünde açılış indirimlerinden yararlanmak isteyen binlerce Çerkezköylü vatandaş uzun kuyruklar oluşturdu.

MAĞAZA PERSONELİ İLE KONUŞTU

Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan’ın da katıldığı açılışta Genel Müdür Vatan, mağaza personeli ile kısa süreli sohbet etti. Hasan Vatan yaptığı konuşmada, Türkiye’nin 53 ilinde hizmet verdiklerini ifade ederek, “Çerkezköy mağazamızın herkese hayırlı olmasını dilerim. Açılışımıza Çerkezköy halkının gösterdiği ilgiden memnunuz. Her yeni mağazamızla birlikte kaliteli hizmeti ve iyi fiyatı tüketicilerimizle buluşturuyoruz. 2016 yılında mağaza yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.



“MÜŞTERİLER İLE YAKINDAN İLGİLENİN”

Hasan Vatan konuşmasının devamında ise mağaza çalışanlarına seslenerek, “Sizler buraya gelen müşterilere ailenizden biriymiş gibi yaklaşmak zorundasınız. Herkese alabileceği, gücü yetebileceği ürünleri tavsiye edip her ürün hakkında detaylı bilgi vermelisiniz. Sizlere sonsuz güvenim var.” dedi.

KISA SÜREDE RAFLAR BOŞALDI

Mağaza personeli ve Genel Müdür Hasan Vatan’ın ‘Her şey VATAN için’ sloganları atmasının ardından açılan kapılardan binlerce Çerkezköylü aynı anda girdi. Kısa süreli yaşanan izdihamın ardından açılışa özel kampanyalı ürünlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar rafları hemen boşalttı. Özellikle Iphone 5s cep telefonu ile Televizyonlara gösterilen ilgi dikkat çekti.
Editör: TE Bilisim