Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulu’nun 1. Dönemi sona erdi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, birinci dönemi başarı ile tamamlayan öğrencilere başarı belgelerini verdi.

BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

3 hafta süren Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun 1. Dönemini başarı ile bitiren toplam 842 öğrenciye başarı belgeleri Çerkezköy Belediyesi önünde düzenlenen tören ile verildi. Törende konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaz Spor Okulumuzun 1. Dönemi çok güzel geçti. Çerkezköy Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğini önemsiyoruz. Bu kapsamda çeşitli dallarda etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Yaz Spor Okulumuzun 1. Döneminde 842 çocuğumuza 9 farklı dalda eğitimler verildi” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yaz okuluna katılan tüm öğrencilere ve eğitmenlere teşekkür eden Akay “Sizlerle böyle anlamlı ve güzel platformlarda bir araya gelmekten gurur duyuyoruz. Bize bu mutluluğu yaşatan velilerimize de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

1317 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI

Akay, Yaz Spor Okulu’nun 2. Dönemi’nin 1 haftalık aranın ardından 8 Ağustos Pazartesi günü başlayacağını belirterek “Toplam 1317 öğrencinin kayıt yaptırdığı Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda 710 öğrenci Yüzme Kursu’na, 235 öğrenci Futbol Kursu’na, 155 öğrenci Basketbol Kursu’na, 183 öğrenci İngilizce Kursu’na, 81 öğrenci Voleybol Kursu’na 52 öğrenci Folklör Kursu’na, 28 öğrenci Masa Tenisi Kursu’na, 20 öğrenci Kort Tenisi Kursu’na ve 18 öğrenci de Badminton Kursu’na kayıt yaptırdı” dedi.
Editör: TE Bilisim