Çerkezköy Bakış - AK Parti 6. Olağan Çerkezköy İlçe Kongresinde güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanı olan Abdullah Öğe, yeni yönetim kurulu ve yürütme kurulu üyelerini belirlemesinin ardından, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin startını verdi.
 

EN BÜYÜK ŞİKAYET YOLLAR

Bu kapsamda, Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy’ün en büyük mahallesi olan Kızılpınar’da vatandaşlarla bir araya geldi, esnafları ziyaret ederek onların istek, şikayet ve taleplerini dinledi. Vatandaşların en büyük şikayeti ise Büyükşehir ve Çerkezköy Belediyesi’nin mahalleye yeterli yatırım yapmaması oldu. Vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyen AK Partili heyet, iyi ve kötü günde her zaman vatandaşların yanında olduklarını vurguladı.
 

AK BELEDİYECİLİK İLE HİZMET GELECEK

Çerkezköy’ün hak ettiği belediyecilik hizmetini 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerin ardından alacağını belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Yerel seçimlere 17 ay kaldı. Çerkezköy başta olmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni de Allah’ın izniyle geri alacağız. Ondan sonra Çerkezköy, AK Belediyecilik ile hak ettiği hizmeti alacak. Belediyecilik dendiği zaman akla AK Parti gelir. İlçemizde partimizin oy oranını her geçen gün artıyor. Yerel seçimlerde Çerkezköy Belediyesine AK Parti bayrağını tekrar dikeceğiz. Daha önce belirttiğim gibi, yerel seçimlerin ardından Çerkezköy Belediyesi’nin kapısından mehter marşı ve Kur-an’ı Kerim okuyarak gireceğiz. Durmak yok, yola devam. 17 ay sonra hem Çerkezköy Belediyesini, hem de Büyükşehir Belediyesi’ni alacağımızdan hiç şüphemiz yok. Halkımızın da teveccühü bu yönde.”dedi.

Editör: TE Bilisim