Çerkezköy Bakış - Çerkezköy 1911 Doğanspor Kulübü ismiyle mücadele edecek yeni takımın renkleri ise yeşil ve beyaz olarak belirlendi. Kulübün başkanı ise Sabri Asbaş oldu.

YENİ RENKLER YEŞİL VE BEYAZ

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve ligi 2.sırada tamamlayan 1911 Çerkezköyspor takımı olağan genel kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Kulüp tesislerinde yapılan genel kurulda Çerkezköy’ün iki önemli takımının birleşmesi kararı alındı. 1911 Çerkezköyspor ile Çerkezköy’ün köklü kulübü Çerkezköy Doğanspor birleşti ve yeni ismi Çerkezköy 1911 Doğanspor oldu. Başkanlığına Sabri Asbaş’ın seçildiği yeni takımın forma renkleri ise yeşil ve beyaz olarak belirledi.

BAŞKAN ASBAŞ KONUŞMA YAPTI

Çerkezköy 1911 Doğanspor Kulübü Başkanı Sabri Asbaş genel kurulun sonunda yaptığı konuşmada “Değerli 1911 Çerkezköy Doğansporlular Mevla’m ne eylerse güzel eyler, her şeyin hayırlısı olsun diyorum. Samimi olarak çok teşekkür ediyorum. Ben sıradan bir neferim. Hizmet arzum beni buraya getirdi. Ben sizlerin temsilcisi, yüreği ve aklıyım. Siz ne iseniz ben de oyum. Bölgemizin en değerli markasını 1911 Çerkezköy Doğansporumuzu layık olduğu en değerli yere ben ve yönetim kurulumdaki arkadaşlarım ile birlikte çıkaracağız. Bunda sizin varlığınız en önemli faktör. Uğur Erem başkanım başarılı bir şekilde giderken çok erken bıraktı. Ben ona ve yönetimindeki diğer arkadaşlara samimi olarak yaptıkları katkılar için teşekkür ederim. Bugün buraya gelen, başkanlarımıza, yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ederim. Hepinizi en içten sevgilerimle selamlıyorum. Yaşasın 1911 Çerkezköy Doğanspor.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim