Çerkezköy Bakış- Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ile ilçe kaymakamları ve öğrenciler arasında zoom üzerinde yapılan söyleşide 15 Temmuz ile ilgili duygu ve düşünceler paylaşıldı.
Söyleşiye Çerkezköy’den Kaymakam Atilla Selami Abban’ın yanı sıra Yusuf Şenel Ortaokulu 5/A Sınıfı öğrencisi Arda Anıl Borakçin ile Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 11/D Sınıfı öğrencisi Buse Aksu katıldı. Söyleşide öğrenciler, 15 Temmuz ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı.

“BİZLERİN YERİNİ SİZLER ALACAKSINIZ İNŞALLAH”

Video konferans görüşmesinde konuşan Vali Yıldırım; “15 Temmuzda bir darbe girişiminde bulunuldu. Bu darbe girişimini bütün milletimizle, vatanını, milletini seven polislerimizle, askerimizle, jandarmamızla diğer sivil insanlarımızla hep birlikte engelledik ve bugünlere geldik. Tam 4 yıl olmuş, 4 yıldan bu tarafa neler meydana gelmişse, gelecekte çok daha iyilerini sağlayabilmek için vatanımıza, özgürlüğümüze, demokrasimize, bayrağımıza, ezanımıza hepimizin sahip çıkması lazımdır. Sizlerde inşallah, bunlara sahip çıkacaksınız. Sizler, geleceğin teminatı olan, bizlerin yarını olan, bu ülkenin yarını olan evlatlarımızsınız, gençlerimizsiniz. Ümidimizsiniz her şeyden önce. İnşallah bunları sizlerle sağlayacağız. Sizler büyüyeceksiniz, okuyacaksınız, bizlerin yerini sizler alacaksınız inşallah.”

Editör: TE Bilisim