AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları’nın organizasyonunda İlçe Teşkilatı’nda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Yoğun bir katılımın gösterildiği kan bağışı kampanyasında 6 saatte 52 ünite kan toplandı.

Çerkezköy Bakış -
AK Parti Gençlik Kolları ile Çorlu Kızılay Kan Merkezi’nin işbirliğinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 52 ünite toplandı.
KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENDİ
AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda önceki gün saat 11:00 ile 17:00 arasında düzenlenen kan bağışı etkinliğine partililerin yanı sıra Çerkezköylüler de yoğun ilgi gösterdi. Gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ile İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral ile İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer ile çok sayıda Çerkezköylü katıldı.
YOĞUN KATILIM OLDU
Yaklaşık 6 saat süren kan bağışı etkinliği kapsamında çok sayıda kişi başvuruda bulundu. Çeşitli sağlık sebepleri sebebiyle bazı başvuruda bulunanlardan kan alınamazken, AK Parti’den ilk kan bağışında bulunan İlçe Başkanı Abdullah Öğe oldu. 6 saatin sonunda 52 ünite kan toplandı.
“ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK”
AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları olarak düzenlenen kan bağışı etkinliği ile kan bağışının önemine dikkat çekmek istediklerini belirten İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral, kan bağışı etkinliklerini bundan sonra da devam edeceklerini söyledi.
ÖĞE: “TEŞEKKÜR ETTİ”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, kan bağışı kampanyasına ilgi gösteren partililer ile tüm Çerkezköylülere teşekkür ederek “Hem hayat kurtarmak açısından hem de kişinin kendi sağlığı açısından kan bağışında bulunmak oldukça faydalı. Bu doğrultuda Gençlik Kollarımız bir çalışma yürüttü. Çok değerli partililerimiz ve vatandaşlarımız da yoğun bir ilgi gösterdiler. Herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim