Çerkezköy Bakış - Edirne ve Kırklareli’nden de sorumlu olan BİK Tekirdağ Şube Müdürü Sabri Karakaya, ziyaretlerine devam ediyor.  Bu kapsamda Vali Osman Bilgin, Karakaya'yı makamında kabul etti. Vali Bilgin, Basın İlan Kurumu Tekirdağ İl Müdürü Karakaya'ya ziyareti için teşekkür etti. Ziyaret sırasında Karakaya, Basın İlan Kurumu’nun Kırklareli’ndeki faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

REKTÖR ŞENGÖRÜR’E ZİYARET

Kırklareli programı kapsamında Karakaya, beraberindeki Kırklareli İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özgür Tiran ile birlikte Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Karakaya, Basın İlan Kurumu’nun çalışmaları ve projeleri hakkında Rektör Şengörür’e bilgi verdi. Karşılıklı görüş alışverişinde de bulunulan ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Bülent Şengörür, günümüzde basının, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en önemli aracı olduğunu belirtti.

Basın İlan Kurumu’nun toplumun bilgi akışının sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirdiğine de değinen Şengörür, nazik ziyaretlerinden ötürü Karakaya'ya ve Tiran’a teşekkürlerini sundu.
 

Editör: TE Bilisim