Çerkezköy Bakış - AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Ersin Danış, Çerkezköy BAKIŞ Gazetesi’ne ziyarette bulunarak çalışmaları hakkında bilgi verdi.
ZİYARETTE BULUNDU
Aday adaylığı açıklamasının ardından AK Parti Çorlu, Çerkezköy, Ergene, Saray, Şarköy, Hayrabolu, Malkara, Muratlı, Marmara Ereğlisi ve Kapaklı teşkilatlarına ziyaret gerçekleştiren Danış, partililerin ilgi ve alakasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
“TÜRKİYE ÇAĞ ATLADI”
Tekirdağ’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde daha fazla temsil edilmesi gerektiğini belirten Ersin Danış “Aday adayı olan arkadaşlarımızın her biri Tekirdağımız’a,  ülkemize ve milletimize daha iyi hizmet etmek için bu kutlu yola çıkıyor. Uzun yıllardır bu bölgede aktif olarak yer alan biri olarak Tekirdağ’ın her anlamda yeni Türkiye’de en iyi şekilde temsil edilmesi amacında olacağım. Herkesçe kabul edilen bir gerçek var ki bu da Ak Parti’nin 12 yıllık iktidarında Türkiye’mizin çağ atladığı ve hızlı adımlarla Dünya’da engellenemez küresel güç haline geldiğidir. Ancak bu ilerlemenin önünü kesmek isteyen iç ve dış güçlere inat, davamızın kurucu lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimizin lideri Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun millet olarak, Ak Parti teşkilatları olarak, millete hizmet yolunda tüm gücümüzle arkasında durmaya devam edeceğiz.
“HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Gözlemlerimiz neticesinde gördüğümüz kadarıyla vatandaşımız memur zihniyetiyle Ankara’ya gidenleri istemiyor. Biz de bu öngörülerle hizmet etmek amacıyla yola çıktık. Bölgenin sorunlarını çok yakından takip ediyor ve izliyoruz. Vatandaşımız mesaisini sadece Ankara’da geçiren vekil değil, sorunlarının çözümü ile birebir ilgilenen ve ona telefonunu 24 saat açık tutan bir vekil görmek istiyor. Görev talep edilmez, sorumluluk alınır şiarı doğrultusunda çıktığım bu yolda bütün il ve ilçe teşkilatlarımıza güveniyor, bu kutlu davada yol arkadaşlığı ettiğim herkesten önce dua, ardından da destek istiyorum” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim