Çerkezköy Bakış - Tekirdağ’ın 11 ilçesindeki ilçe teşkilatlarında görevli kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in daveti üzerine Ankara’ya gitti. İYİ Partili kadın üyeler, TBMM’de gerçekleşen İYİ Parti Haftalık Grup toplantısına katıldı. Burada Akşener, partililere ve ekran başındaki vatandaşlara seslendi.

Grup toplantısına katılan ve değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Bugün bizler için çok önemli bir gün. Çok kıymetli bir gün. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü. Genel başkanımızın daveti ile birlikte Tekirdağ’ın tüm ilçeleri, ilçe kadın kolları, ilçe başkanlarımız ve eşleri toplantıya geldi. Tüm vaktini bugün için ayıran, gelmeyi çok isteyip de bizimle gelemeyen bütün arkadaşlarımızın da kalbi ile Ankara’daydık. Bugüne özel grup toplantımız Salı gününe alındı. Genel başkanımızın konuşmalarını dinledik. Gündeme dair, hayata dair, hayatın içinden, kadına dair çok güzel açıklamalar yaptı. Bir kez daha güne damgasını vurdu. Sayın genel başkanımızı yürekten kutluyoruz. İyi ki biz onunlayız, iyi ki bizim hayatımıza girdi. İyi ki Türkiye’ye çok iyi gelmek için bu yola çıktı. Bizler de İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı olarak bu özel günde genel başkanımız ile bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.
Toplantıda, ilçe teşkilatını daveti üzerine Çerkezköy’de görev yapan kadın basın mensupları da yer aldı.



 



AKŞENER’İ ZİYARET ETTİLER

Grup toplantısının ardından Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin’in de aralarında bulunduğu Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İYİ Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya ve parti mensupları, genel
merkez binasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi. Burada Erseçkin, ilçedeki çalışmalarıyla ilgili bilgiler paylaştı.

ANITKABİR’E GİTTİLER

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve beraberindeki kadınlar, Ankara programı kapsamında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgâhı olan Anıtkabir’i ziyaret etti.


 

Editör: TE Bilisim