Çerkezköy BAKIŞ - Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyenin sosyal tesislerinde düzenlenen programda gençlerin beklentileri ele alındı.

Belediye Başkanı Var, burada yaptığı konuşmada, amaçlarının gençlerin sesine kulak vermek, gençlerin gözünden geleceğin hayal edilen Şarköy'ünü dinlemek olduğunu ifade etti.
Gençlere yapılan yatırımın geleceğe yapıldığını belirten Var, şunları kaydetti: "Her zaman ülkemizin geleceği olan yeni nesillere büyük önem veriyorum. Gençlerin bayramında gençleri dinleyip, bizlerden ne istediklerini bizzat kendilerinden öğrenmek istedik. Bu amaçla fikirlerini rahatça ifade edebilecekleri samimi bir ortam oluşturarak kendileriyle kahvaltı programında buluştuk. Gençlerle bir arada olduğum sürede Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Bütün ümidim gençliktedir' sözünün doğruluğuna bir kez daha şahit oldum. Gençlerin fikirleri bizim için her zaman çok kıymetli olacak. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum."AA

Editör: TE Bilisim