Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı kapsamında 18 Haziran Cumartesi günü yapılan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve 19 Haziran Pazar günü yapılan Alan Yeterlilik Testi’ne (AYT) giren öğrenciler ve veliler için stantlar kurdu. Sınava giren adaylara ve velilere su, kek ve meyve suyu ikramında bulunuldu.

GENÇLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Çerkezköy Belediyesi’nin eğitime ve genç nesillere büyük önem verdiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Vahap Akay,  “Cumartesi günü YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) kapsamında 43 okulda Temel Yeterlilik Testi sınavına giren öğrencilere ve Pazar günü ilçe genelinde 30 okulda Alan Yeterlilik Testi sınavına giren gençlere ve onları bekleyen ailelerine Belediye görevlileri tarafından su, kek ve meyve suyu ikramında bulunuldu. İki gün boyunca 55 kişilik bir ekip ile öğrencilerimizin ve velilerimizin sınav heyecanına ortak olduk” dedi.

TÜM GENÇLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Belediye Başkanı Vahap Akay açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na giren öğrenci kardeşlerimiz bu süreçte çok çalıştılar. Heyecanla bugünü beklediler. Biz de onları ve ailelerini yalnız bırakmak istemedik. Sınava giren evlatlarımıza ve onları bu sıcakta dışarıda heyecanla bekleyen velilerine, ikramlarda bulunduk. Bu vesile ile tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum. İnşallah yıllarca verdikleri emeklerin karşılığını alırlar.”

Editör: TE Bilisim