Çerkezköy Bakış - Edirne’de tarihi Kırkpınar Güreşleri kapsamında bu yıl 5’incisi düzenlenen Trakya Masa Tenisi Turnuvası bu yıl 120’ye yakın sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Turnuvaya toplam 22 sporcu ile katılan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, mücadele ettiği 9 kategorinin 8’inden şampiyonlukla ayrılarak turnuvaya damgasını vurdu.
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımımız 8’i altın, 4’ü gümüş ve 3’ü de bronz olmak üzere toplam 15 madalya ile Çerkezköy’e döndü.

9 KATEGORİDE 8 ŞAMPİYONLUK

2 Temmuz Cumartesi günü Edirne’de düzenlenen 5. Trakya Masa Tenisi Turnuvası’nda Minik Kızlar kategorisinde sporcularımızdan Ayşe Melis Özer 1’inci olurken, bir diğer sporcumuz Miraç Deniz Akar ise 3’üncü oldu. Enver Ayhan’ın Minik Erkekler kategorisinde şampiyon olduğu turnuvada İbrahim Nazar Küçük Erkekler kategorisinde 1’inci, Hüseyin Bozbay 2’nci ve Yiğit Kırmızıgül de 3’üncü oldu. Yıldız Kızlar kategorisinde Sudenaz Harsa 1’inci olurken; Yıldız Erkekler kategorisinde ise Umut Ayhan 1’inci ve Batuhan Dinç de 2’nci oldu. Genç Kızlar kategorisinde Milli sporcumuz Buse Fidan 1’inci, bir diğer sporcumuz Sıla Güntekin ise 2’nci oldu. Genç Erkekler kategorisinde Yasin Güngör 1’inci olurken; Büyük Erkekler kategorisinde ise M. Danyal Güntekin 1’inci, Üzeyir Meral 2’inci ve Samet Bozkaya da 3’üncü oldu.

“BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM”

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı sporcularını başarılarından dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Edirne’de düzenlenen Trakya Masa Tenisi Turnuvası’nda 9 kategorinin 8’inde şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan sporcularımızı, antrenörümüz İbrahim Sevinç ile Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yönetimimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim