Çerkezköy Bakış - U15 Ligi B Grubu’nda haftaya 12 puanla ilk sırada giren Kapaklı Sitespor, 6.hafta karşılaşmasında 10 puanlı Saray Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında ilk devreyi 2-0 önde tamamlayan Kapaklı Sitespor ikinci devre 5 gol daha bularak, üç puana uzandı.

MAÇ KAPAKLI’DA OYNANDI

Kapaklı Sitespor Saray Belediyespor’u ağırladı. Kapaklı Sahası’nda cumartesi günü oynanan karşılaşma saat 14.00’da başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir oyun sergiledi. Kapaklı Sitespor U15 Takımı rakibi karşısında saha avantajını değerlendirmeye çalıştı. Organize ataklarla rakibi karşısında gol araya Kapaklı Sitespor U15 Takımı pozisyona girmekte zorlanmadı. Kapaklı Sitespor U15 Takımı’nın etkili oyununa Saray Belediyespor U15 Takımı aynı şekilde karşılık veremedi. Uzun toplarla gol arayan Saray Belediyespor U15 Takımı rakip savunmayı geçmekte zorlandı.

SİTESPOR ETKİLİ OYNADI

Kapaklı Sitespor U15 Takımı etkili oyununu golle süsleyerek karşılaşmada 1-0 öne geçti. Gol sonrasında Kapaklı Sitespor U15 Takımı ikinci gol mücadelesi verirken Saray Belediyespor U15 Takımı beraberlik mücadelesi verdi. İlk devrenin son bölümlerine Kapaklı Sitespor U15 Takımı’nın üstünlüğüyle girildi. Kapaklı Sitespor U15 Takımı ilk devre sona ermeden bir gol daha bularak aradaki skor farkını ikiye çıkardı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Kapaklı Sitespor U15 Takımı’nın 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

FARK ÜÇE ÇIKTI

Rakibi karşısında ilk devreyi 2-0 önde tamamlayan Kapaklı Sitespor maçın ikinci devresinde de etkinliğini sürdürdü. Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Kapaklı Sitespor U15 Futbol Takımı ani atakta üçüncü golü bularak karşılaşmada skoru 3-0’a getirdi. Farkın üçe çıkmasının ardından Saray Belediyespor U15 Takımı oyun disiplinini kaybetti. Pozisyon bulmakta zorlanan Saray Belediyespor U15 Takımı savunmasında da üst üste hatalar yaptı.

FARKLI GALİBİYET

Kapaklı Sitespor U15 Futbol Takımı ilerleyen dakikalara doğru bir gol daha bularak aradaki skor farkını dörde çıkardı. Bu golle birlikte oyun üstünlüğü tamamıyla Kapaklı Sitespor U15 Takımı eline aldı. Önce beşinci golü bulan Kapaklı Sitespor U15 Takımı altıncı golle skor farkını altıya çıkardı. Saray Belediyespor U15 Takımı en azından bir gol için ataklar geliştirse de sonuca gidemedi. Maçın son bölümlerine bir gol daha sığdıran Kapaklı Sitespor U15 Takımı son bölümlerde bulduğu golle sahadan 7-0’lık üstünlükle ayrıldı.

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Kapaklı Sitespor U15 Takımı bu sonuçla puanını 15’e çıkartarak liderliğini sürdürdü. 5 maçta 5 galibiyet elde eden Kapaklı Sitespor U15 Takımı attığı 32 gole karşılık kalesinde sadece 1 gol gördü. Saray Belediyespor U15 Takımı ise 10 puanda kaldı. 6 maçta 3 galibiyet elde eden Saray Belediyespor U15 Takımı 1 karşılaşmadan beraberlik 2 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 15 gol atan Saray Belediyespor U15 Takımı kalesinde ise 12 gol gördü.
Editör: TE Bilisim