Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de önceki gece iki ayrı hırsızlık olayı meydana geldi. İddiaya göre hırsızlar önce kullandıkları arabanın aynı model ve rengine uygun başka bir aracın plakasını çaldıktan sonra bir büfeye girerek yaklaşık 60 bin TL değerinde alkol ve sigara çalarak kayıplara karıştı. Hırsızların plaka çaldıkları esnada güvenlik kameraları kayıtta olunca Çerkezköy Polisi hırsızların kimliklerini tespit ederek yakalama çalışmasına başladı.

PLAKA ÇALARKEN KAMERALARA YAKALANDILAR

Önceki gece Şahadır Sokak üzerinde plaka hırsızlığı meydana geldi. Şüpheli iki şahıs kullandıkları otomobilin plakasını aynı renk ve modelde olan başka bir otomobil plakası çalarak değiştirdi. Plaka hırsızlığı yapan şüpheliler bu esnada kayıtta olan güvenlik kameralarını fark edemedi.



ÇALINTI PLAKA İLE İKİNCİ HIRSIZLIK

Şüpheliler daha sonra çaldıkları plakayı kullandıkları otomobilin plakası ile değiştirdikten sonra köşem mevkiinde bulunan bir büfeyi gözlerine kestirdiler. Şüpheliler girdikleri büfeden yaklaşık 60 bin TL değerinde alkol ve sigara çalarak kayıplara karıştılar.

KİMLİK TESPİTİ YAPILDI

Hırsızlık olayının ardından harekete geçen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kamera kayıtlarından yola çıkarak iki şüphelinin kimlik tespitini yaptı. Şüphelilerin daha önce de uyuşturucu başta olmak üzere bir çok suçtan suç kayıtları olduğu ortaya çıkarken, Polis her yerde iki hırsızı arıyor.
Editör: TE Bilisim