Çerkezköy Bakış - Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar konumunda gıda satışı yaparak hem görüntü kirliliği oluşturan, hem kaldırım ve yol kenarlarına park ederek halkın geliş gidişini engelleyen, trafiği tehlikeye sokan ve sağlıksız bir şekilde satış yapan seyyar satıcılara karşı denetimlerini sürdürüyor.

İŞLEM GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Seyyar konumunda gıda satışı yaparak hem görüntü kirliliği oluşturan, hem kaldırım ve yol kenarlarına park ederek halkın geliş gidişini engelleyen, trafiği tehlikeye sokan ve sağlıksız bir şekilde satış yapan seyyar satıcılara karşı denetimlerini sürdüren Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, satıcılar hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu'nun 38.Maddesi uyarınca işlem gerçekleştiriyor.

DEVAM EDİYOR

Denetimlerle ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediyesi yetkilileri “gece ve gündüz olarak gerçekleşen denetimlerde sesli anons yapılarak gürültü kirliliği yaratan satıcılara karşı da denetimler devam ediyor. Ayrıca ekipler kaldırım işgali yapan esnafları denetleyerek gerekli cezai işlem uygulamaya devam ediyor” dedi.
Editör: TE Bilisim