Çerkezköy Bakış - Namağlup liderliğini sürdüren 1911 Çerkezköyspor sahasında, bir puan gerisinde yer alan takipçisi Marmara Ereğlisi Belediyespor’u konuk edecek. 37 puanla 3.sırada bulunan Kapaklıspor ise Aşağı Sevindiklispor ile deplasmanda karşılaşacak. Kapaklı Sitespor ise Ergene Belediyespor’a konuk olacak.

ZİRVEDE KRİTİK KARŞILAŞMA

Geçtiğimiz hafta sahasında Çorlu Kültürspor ile 2-2 berabere kalan 1911 Çerkezköyspor ligin 17.haftasında sahasında Marmara Ereğlisi Belediyespor ile karşılaşacak. 38 puanla namağlup liderliğini sürdüren 1911 Çerkezköyspor ile 37 puanla zirve takibini sürdüren Marmara Ereğlisi Belediyespor arasındaki kritik mücadele Pazar günü Mustafa Uğraş Stadı’nda oynanacak. 1911 Çerkezköyspor hafta içi teknik direktör Soner Çelik’in istifa etmesinin ardından sezon sonuna kadar eski futbolcusu Emre Morgil ile yola devam etme kararı aldı.

KAPAKLISPOR DEPLASMANDA

Şampiyonluk yarışının bir diğer iddialı ekiplerinden Kapaklıspor 17.haftada deplasmanda Aşağı Sevindiklispor ile karşılaşacak. Geçen hafta sahasında Saray Belediyespor’u 1-0 ile geçen Kapaklıspor ligde 37 puanla zirvenin 1 puan gerisinde yer alıyor. Aşağı Sevindiklispor ise ligde 3 galibiyet 5 beraberlik 8 yenilgi alarak 14 puan topladı ve 11.sırada yer alıyor.

SİTE ERGENE’YE KONUK OLACAK

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde inişli çıkışlı bir grafik çizen ve geçtiğimiz hafta sahasında Büyük Çınarlıspor’u 3-1 yenerek moral bulan Kapaklı Sitespor, ligin 17.haftasında Ergene Belediyespor’a misafir olacak. Pazar günü Ergene Sahası’nda oynanacak müsabaka öncesinde Kapaklı Sitespor 25 puana sahip iken, Ergene Belediyespor’un 19 puanı bulunuyor.

KÜLTÜR’E KOLAY RAKİP

Geçtiğimiz hafta deplasmanda 1911 Çerkezköyspor ile 2-2 berabere kalan Çorlu Kültürspor ligin 17.haftasında sahasında ligin zayıf ekibi Büyük Çınarlıspor ile karşılaşacak. 31 puanla 4.sırada yer alan Çorlu Kültürspor ile 4 puanla son sırada yer alan Büyük Çınarlıspor arasındaki müsabaka Pazar günü General Basri Saran Stadı’nda oynanacak.

ŞARKÖY SAHASINDA OYNANACAK

Şarköyspor ile Muratlı Belediyespor arasındaki müsabaka Şarköy Sahası’nda oynanacak. Maç öncesinde ev sahibi Şarköyspor 18 puanla 10.sırada yer alıyor. 8 galibiyet 1 beraberlik 7 mağlubiyet ile 25 puan toplayan konuk ekip Muratlı Belediyespor ise ligde 5.sırada yer alıyor.
 

DİĞER MAÇLAR

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 17.haftanın diğer karşılaşmasında ise Çorlu Gençlerbirliğispor ile 1461 Karadenizspor karşı karşıya gelecek.  Saray Belediyespor ise sahasında Hayrabolu Belediye Gençlikspor’u konuk edecek.

Editör: TE Bilisim