Kapaklı’da yakınlarını kaybeden aileleri ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Halkımızın nasıl iyi günlerinde yanındaysak, zor günlerinde de yanlarındayız. Yakınları vefat eden ailelerimizin bu zor günlerinde sıkıntı yaşamamaları ve kendilerini yalnız hissetmemeleri için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Çerkezköy Bakış -
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, vatandaşların zor günlerinde yanlarında olarak acılarını paylaşıyor.

HİZMETLERİN BİR BÜTÜNÜ

Vatandaşın zor ve acı günlerinde de yanlarında olduklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Vatandaşlar tarafından oldukça olumlu tepkiler alıyoruz. Belediyecilik herkese hizmet eden bir kurum. Belediyecilik, beşikten mezara kadar hatta öldükten sonra verilebilecek hizmetlerin bir bütünü” dedi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Yedi gün, yirmi dört saat halka hizmet ettiklerini ifade eden Mandalı “Kapaklı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her an yanında olmaya devam ediyoruz. Halkımızın nasıl iyi günlerinde yanındaysak, zor günlerinde de yanlarındayız. Yakınları vefat eden ailelerimizin bu zor günlerinde sıkıntı yaşamamaları ve kendilerini yalnız hissetmemeleri için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim