Çerkezköy Bakış - Tekirdağ 1. Amatör Liginde sezonun sonuna doğru gelinirken 13. Hafta karşılaşmaları da tamamlandı. Ligden çıkmayı garantileyen Kızılpınarspor, ligden çekilen 1923 Çerkezköy Gençlikspor’u hükmen 3 – 0 mağlup etti. Kızılpınarspor, bu galibiyetle puanını 33’e yükseltti. 13 Karşılaşmaya çıkan Kızılpınar, bu müsabakalarda 11 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 40 kez havalandıran Kızılpınar, kalesinde ise 7 gol gördü. 13 hafta sonunda Kızılpınar, şu an için ligin en az gol yiyen takımı konumunda. Ligin 14. haftasında Kızılpınarspor, Çerkezgücü ile karşılaşacak.

AHİMEHMET HATA YAPMADI

Kızılpınarspor ile liderlik savaşı veren Ahimehmet Geçlikspor, Sağlıkspor’a konuk oldu. Ahimehmet, riskli mücadelede hata yapmayarak müsabakayı 3 – 0 galip tamamladı. Puanını 33’e yükselten Ahimehmet, 13 karşılaşmada 11 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. 13. haftada 50 gol kaydeden Ahimehmet, kalesinde ise 13 gol gördü. Ahimetmet Gençlikspor, önümüzdeki hafta ligden çekilen Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile karşılaşacak ve hükmen 3 – 0 galip sayılacak.

YÜREKLER AĞIZA GELDİ

Ergene Kırkgöz Gençlikspor ile Tekirdağ Marmaraspor arasında oynanan müsabakada ise korku dolu anlar yaşandı. Müsabakanın 37. dakikasında ikili mücadele de hava topunda her iki oyuncunun çarpışma sonucu yere dengesiz düşen Kırkgöz Gençliksporlu oyuncu Tayfun Canbolat’ın dili boğazına kaçtı. Ergene Kırkgöz Gençlikspor Kulübü oyuncusu Tayfun Canbolat’ın yardımına ilk önce futbolcu arkadaşı Ali Aycin yetişti. Sahada bulunan Sağlıkçılar ile birlikte Yaptığı müdahale ile oyuncu, arkadaşı Tayfun Canbolat’ı hayata döndürdü. Sahada bulunan Sağlıkçılar tarafından da yapılan ilk yardım müdahalesi sonunda oyuncu kendine gelirken hastaneye kaldırılan sporcunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.  Maç her iki takımın yöneticileri ve her iki takımın oyuncuları anlaşması sonucu müsabaka Ergene Kırkgöz Geçnlikspor’un 2 – 1’lik üstünlüğü ile devam ederken gözlemci ve hakemlerin bilgisi dahilinde yarıda kaldı.

KARTAL MAĞLUP

Çerkezköy Belediyesi 29 Ekimspor Kompleksinde oynanan Çerkezgücüspor, Kapaklı Kartalspor karşılaşması ise 1 – 0 Çerkezgücü’nün üstünlüğü ile tamamlandı. Ligin 14. Haftasında Çerkezgücü, Kızılpınarspor ile, Kapaklı Kartalspor ise Ergene Kırkgöz Gençlikspor ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilisim