Çerkezköy Bakış- Veliköy İlkokulu adı verilen 21 derslikli okuldaki tüm inşaat çalışmaları ve iç donanımları tamamlandı. Okul, hazır ve 1 Mart’ta koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk öğrencilerini ağırlamak için kapılarını açmaya bekliyor.

Daha önce, 'Eski Ahşap sıralar oyuncak oluyor, doğanın ve çocukların yüzü gülüyor' projesi ile okul ve kamu kuruluşlarından toplanan eski sıralar ve ahşaplardan çocuklar için oyuncak yapan,  Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi Mobilya Dekorasyon bölümü, bu kez Milli Eğitim Bakanlığı’nın tedarik ettiği ödenekle, döner sermaye marifetiyle Veliköy İlkokulu’nun donatımını tamamladı.

“YAVRULARIMIZ OKULLARINA TEZ ZAMANDA KAVUŞSUN İNŞALLAH”

Okulun fotoğraflarını gösteren Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, yaptığı açıklamada, “Bu fotoğraflara tek tek iyi bakmanız dileğiyle. Bir anne babanın dünyaya gözlerini açmadan önce yavrularını beklerken yaptığı hazırlıkları düşünün. Tatlı bir telaş içinde, özenle ve en iyisi olsun diye koşturmalarını. Zaman durmuş ve şartlar zormuş gibi görünse de yarınlarda okullarına koşa koşa gelecek olan yavrularımızı hayal ederek çıktık yola. Depreme dayanıklı olmaması sebebiyle yıkılan Veliköy İlkokulumuzun MEB tarafından tekrar yapılması ile hissettik devletin sıcak elini sırtımızda. Daha hissedeceğimiz sıcak ellerde hazır. Yavrularımıza layık olabilmesi için yine MEB’in tedarik ettiği ödenekle Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi Mobilya Dekorasyon bölümü döner sermaye marifetiyle donatımını tamamladık. Biz tasarladık, biz ürettik. Allah devletimizin varlığına zeval vermesin, yavrularımız okullarına tez zamanda kavuşsun, onların sesleriyle, coşkusuyla dolsun taşsın sınıflar, koridorlar inşallah.” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim