Çerkezköy Bakış Gazetesi, “Siyasete Bakış” başlığı ile Çerkezköy’deki siyasi partilerin ilçe başkanları ile özel röportajlar yaparak, ilçenin nabzını tutuyor. Bu kapsamda, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy Bakış Gazetesi Muhabirleri Yener Akbaba ve Münire Keleş’e özel açıklamalarda bulundu.

KAÇ YILDIR İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI OLARAK GÖREV YAPIYORSUNUZ?

Partideki göreve başlayış sürecine değinerek açıklamalarına başlayan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin “İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı kurulduğu günden bu yana hatta kurulmadan önce, kurulum aşamasında, kurulacak süreçte kararlar verilinceye kadar ki her sürecinde birebir olmuş, birebir aktif olarak görev almış, birebir olarak fikrine danışılmış kişilerden bir tanesiyim. 2014 yılında başlamış olduğumuz siyasi hayatımızı 2016 yılında genel başkanımızın yurt çapında yapmış olduğu EVET-HAYIR referandumlarıyla ve hemen sonrasındaki parti kurulum süreciyle birlikte aktif olarak yurt içindeki gezilerin bir çoğuna katılıp yanında olabilme şansına erişebildiğimiz için genel başkanımızı çok yakından tanıma ve genel başkanımızın yaptığı her hamlenin doğruluğuna inanma, yaşayarak görme ve şahit olma şansına ulaşanlardan olduğumuz için de parti kurulacağı süreçte “Bu partinin bir neferi olmak ister misiniz?” diye bir soru yöneltildi “Seve seve.”  demiştim. O dönemde kurucu ilçe yönetim olarak sürece başlamıştım. Daha sonra mevcut ilçe başkanımızla bizi çok ilgilendirmeyen bizim kendi içimizdeki yapıyı ilgilendirmeyen işlerden dolayı ilçe başkanımızın görevinin bitmesi sonucu burada boşalan koltuk yine genel başkanımızın teveccühüyle ilçe başkanlığı nezdinde tarafımıza tebliğ edildi. Biz de elimizden geldiğince o dönemden beri ilçe Başkanlığı görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

GÖREVE GELDİĞİNİZDEN BERİ NELER YAPTINIZ? SAHA ÇALIŞMALARI BAŞLADI MI?

“70 OLAN ÜYE SAYIMIZI TAM ON KATINA ÇIKARDIK”

Erseçkin “Göreve geldikten sonra demeyelim çünkü ben ilçe yönetim kurulu üyesi olduğum için zaten hep işin içindeyim. Göreve geldikten sonraki çalışmalarımız diye bir cümle aslında benim için geçerli değil çünkü biz resmi olarak elimizde evrak gelmeden önce İlçe yönetim kurulu üyesi olarak aktif olarak sahada 2019’dan beri çalışıyorduk. Fakat bizim için sadece kağıdın gelmesi işi birazcık daha resmileştiriyor oldu. Neler yaptık? devraldığımız gün 70 olan üye sayımızı tam 10 katına çıkardık Çerkezköy özelinde söylüyorum. Şu anda değişken bir süreçte yeni eklenmesi koşuluyla binin üstünde yeni üye getirdik. En birinci görevlerimizden bir tanesi partimize olan üyelik aidiyetini oluşturmak ve partimize gönül veren insanların bizimle gönül bağını resmileştirmek. Aktif olarak süreç içerisinde Çerkezköy’ün birçok noktasında sizlerin de şahit olduğu aktif üyelik stantları geliştiriyoruz. Biz ev ev, kapı kapı, sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle geziyoruz. Şu anda İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak Çerkezköy özelinde bu noktada en aktif çalışan siyasi parti olduğumuz ünvanı bize halk tarafından söyleniyor. Birçok siyasi arkadaşımla oturup konuştuğumuzda ‘Şu anda çalışan tek siyasi oluşum sizsiniz.’ diye söylemlerine şahit oluyoruz. Biz bunu yapmak zorundayız çünkü biz yeni kurulan bir partiyiz. Herkese kendimizi anlatmamız, herkese kendimizi bir şekilde amacımız ne olduğunu, yapmak istediklerimizin neler olduğunu, genel başkanımızla alakalı süreçlerin ne olduğunu, nasıl olacağını anlatmamız, genel başkanımızın hayallerini, teşkilat olarak bizlerin hayallerini, anlatmamız lazım. Aktif olarak sahada olup burada aslında bir anlamda da siyaseti ayakta tutmaya çalışıyoruz. Çünkü şunu görüyoruz ki biz sahada olduğumuz zaman asıl sahaya inip halkın nabzını tutması gereken nüfuzlu insanlarımızın da bizim arkamızdan sahaya inip o insanlarla temas kurduklarını görüyoruz. Biz sadece gidip hatır ziyaretleri yapıp kendimizi, partimizi anlatıyoruz. Ama bizden sonra giden insanlar o insanların mağduriyetlerini çözmek için gittiklerinde biz zaten amacımıza ulaşmış oluyoruz. Buda bizim en doğru yaptığımız işlerden bir tanesi.“ dedi.

“ÇOK DAHA HIZLI BİR SÜREÇLE DAHA AKSİYONLU ÇALIŞIR DURUMDAYIZ”

Erseçkin, “Birebir yapmış olduğumuz çalışmalarımızı sosyal medya üzerinden aktif olarak paylaşıyoruz. Yeni dönemde çok daha farklı bir sisteme geçtik. Hemen hemen her akşam en az iki ya da üç ev toplantısı yapıyoruz. Son dönemlerde bile eleştiriler var ‘Ne oldu birden duruldunuz? Sahada yoksunuz.’ gibi ama tam tersi aslında çok daha hızlı bir süreçle, daha aksiyonlu çalışır durumdayız. Genel başkanımızın da yaptığı gibi birebir kapalı ev toplantılarında şu anda hemen hemen vaktinin çoğunu esnaf ziyaretlerinin dışında halkımızla evlerinde iç içe, onların evlerinin içerisinde yaşadığı mağduriyetleri dinleyerek bir süreçten geçiyoruz. Şu anda tüm il ve ilçe teşkilatlarımızda bu tarz çalışmalar yapıyorlar. Bunlardan daha fazlasını da yapacağız.“ dedi.

“HALKIN BİZİ KABUL ETTİĞİ VE SAHİP ÇIKTIĞI NOKTADAYIZ”

Erseçkin, “Çok zordu İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı olabilmek. İlk başlarda çok böyle göz önünde yaşanır olduğu için protokol dizilimleri olurken, kent meydanında sıramıza geçmeye çalışırken dirseklenmekten tutun da, vatandaşın sizi gördüğünüzde görmezden gelmesi, bir şey anlattığımızda duymazdan geldiği noktalardan şu anda biz sahaya çıktığımızda vatandaşın ciddi anlamda gerçek bir teveccühünü İYİ Partiyi genel başkanımızın ciddi gayreti ile yurtdışında yapmış olduğu ciddi ve samimi temaslarda ne yapmak istediğini doğru cümlelerle halka anlatabildiği durumda artık. Şunu gördük ki İYİ Parti halk tarafından kabul edildi. Şu anda gidiyoruz vatandaşın kapısına “İYİ Parti” dediğimizde  “Hoş geldiniz hemen bir şey ikram edelim.” cümlelerine geldik şükürler olsun ki çok kolay olmadı. Çok fazla imalarda bulunuldu partimize gönül veren insanlarla alakalı ya da partimizi kurmaya çalışanlarla alakalı ama o dönemlerden geçtik. Artık halkın bizi kabul ettiği ve sahip çıktığı noktadayız. Çünkü biraz siyasete girmek gerekirse artık maalesef tencereler kaynamamaya, ceplerde tek delikli kuruş olmamaya, işte arabalar mazotsuz, benzinsiz, ev önlerinde yatmaya, insanlar memleketlerine sıla-i rahim için gitmeye bile kendilerine lüks saymaya başladığı, geçen senekileri tamir edelim tekrar aynı şeyleri giyelim diye tasarruf yapmaya gittiğimiz dönemlerde artık demekki bizler bunları yaşıyorsak bizimle birlikte yaşayan insanların gelir düzeyi daha yanlış cümle olmasın ama asgari ücretle yaşayan insanların çok daha mağdur olduklarını tahmin edebiliyoruz. Önümüz kış ayı biraz önce bir dost muhabbetin de geçen tek konu “Doğal gaz bu ay kaç gelecek.” idi. Çünkü o insan maaşın üçte birini gaza, elektriği ve suya veren bir vatandaş nasıl geçinecek. Bir çok vatandaşın iki çocuğu okuyor. Eylül ayında göreceğiz okullar açılacak okul masrafları başlayacak. Yaz dönemi bir şekilde öyle ya da böyle geçiyor. Ama kış ayı ülkemize gerçekten ekonomik anlamda çok sarsıcı geçiyor.” dedi.

“İYİ PARTİYİ ALTERNATİF OLARAK GÖRMEYE BAŞLADILAR”

Erseçkin “Çalışıyoruz, başladığımız gün de ilk genel seçimlerde yüzde 7 bandında olan İYİ Parti Çerkezköy oy oranını bugün geldiğimiz noktada artık resmi anketler sonucunda bunun altını çizerek söylüyorum yüzde 19 yüzde 20 bandında gezdiğini söyleyebiliriz. Bunun seçim sattında, genel seçim sattında adaylarımızla yapmak istediklerimizle projelerimizle insanlara anlata anlata gittiğimizde çok daha büyük bir oy oranına dönüşeceğine inanıyorum. Çünkü hep halkımız şu anda içinde bulunduğu mevcut sistemi, oy vermeyi alternatifsiz görüyor. Ama artık İYİ Partiyi ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener‘i bir alternatif olarak görmeye başladıklarını çok net olarak saha ziyaretlerimizde görebiliyoruz. Dolayısıyla artık başkanlık sisteminde şimdi iyileştirilmiş ve geliştirilmiş parlamenter sisteme çok hızlı geçiş yapılması gerektiğini, bizim de bu süreçten sonra Genel Başkanı Meral Akşener’i başbakan yapabilmek adına yapmış olduğunuz tüm hamleleri yurt çapında geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

“AMACIMIZ İYİ PARTİYİ ÇERKEZKÖY‘DE BİRİNCİ PARTİ YAPMAK” 

Erseçkin, “İYİ Parti benim üçüncü bir evladım gibi. Hatta evlatlarımdan çok içinde bulunduğum ortam.  Yan yana durduğum bir alan, evimden çok oturduğum mekan, kendimi anlatmaktan çok kendimi ifade etmekten çok ifade ettiğim bir platform. Bizim İYİ Parti İl ve İlçe Başkanlığı olarak ilçe teşkilatları yönetimleri olarak ülkemizin bu kadar zor bu kadar sıkıntılı döneminde kendi adımıza geliştirebileceğimiz hiçbir ikbal ya da hiçbir siyasi platform olamaz. Olmamalı. Bizim şu anda İYİ Parti olarak tek gayemiz var. Ben Çerkezköy üzerinde konuşursam İYİ Partiyi Çerkezköy teşkilatının bir parça Çerkezköy‘de birinci parti yapmak başka hiçbir amacımız yok. Olamaz, olmamalıdır. Şu anda kişisel bir ikbal bekleyerek çalışma yapma zamanı değil. Milli mücadele veriyoruz şu anda. Bir kurtuluş mücadelesi veriyoruz. Biz partimize inanan, partimize gönül veren insanlarla son virajdayız. Biz bu duruma böyle bakıyoruz. Bir an önce genel başkanımızı, söz verdiğimiz il ve ilçe teşkilatı olarak aktif çalışıp, partimize gönül vermiş parti sevdalılarımızın tek bir niyet ve bir gayesi olabilir o da genel başkanımız Sayın Meral Akşener‘e bu ülkenin başbakanı yapmak. Onun haricinde herhangi bir irade için sahada olan ya da teşkilatımızın içinde olan biri varsa da barınmıyor. Şu anda şahsi olarak hiçbir beklentim yok. Hedefe kitlenmiş durumdayız. Partinin birçok noktasında bulunduğumuz için teşkilatçılığın ne demek olduğunu, teşkilatçılığın nerelerden nerelere gelebileceğini nerelere geçebileceğini çok iyi biliyoruz. Biz hedefe kilitlendik. Bizim şahsi olarak hiçbir ikbalimiz, hiçbir beklentimiz yok. Bizim şu anda tek bir gayemiz var. Ülkemizin eski fabrika ayarlarına geri döndürülmesi. Yani vatan elden gidiyorken, kişisel ikbal, kişisel gelecek, kişisel herhangi kendi adımıza bir koltuk beklentisi olmasını kesinlikle yanlış buluyorum. Ben bu yola çıkarken siyaset yapayım, benim bir koltuğum olsun, ben bir yerlerde bir makamları temsil edeyim diye başlamadım. Vatanımı, milletimi, bayrağımı ve devletini insanlığı insanlara hizmet etmeyi çok sevdiğim için bu göreve talip oldum hatta olmadım bana tevdi edildi.” dedi.

“BİZ O KOLTUKLAR İÇİN BU MÜCADELEYİ VERMİYORUZ “

Siyasi beklentiniz nedir? Milletvekili ya da belediye başkanı olma hayaliniz var mı? sorusunu da yanıtlayan Erseçkin, “Yapmış olduklarımız neticesinde vatandaşımızdan bir teveccüh, genel merkezimizden bir takdir, bir onay gelirse biz bize verilen şu anda olduğu gibi görevi yerine getirmek için layığıyla o mücadelemizi veririz. Fakat biz o koltuklar için bu mücadeleyi vermiyoruz. Benim siyasi hareketim, hareketliliğim ben bir yere talip olayım, bu hareketlerin bana bu koltuğu getirsin değil. Ben tamamen partimin geleceğini Çerkezköy özelinde doğru kurmak, uygulayabilmek, Çerkezköy İYİ Parti Teşkilatının bayrağını Çerkezköy özelinde doğru dalgalandırabilmek için buradayım. Bir gün bir yerlerde olursak yine bize tebliğ edilmiştir. O görevi de layığıyla çalışır yerine getiririz. Ama şu anki gayretimiz o değil. Şu anda İYİ Parti Teşkilatlarında aktif olarak çalışan hiçbir arkadaşımızın herhangi bir koltuk beklentisi yok. Tamamen milli mücadele yapıyoruz. Şu an ülkemizin kurtuluşu için mücadele ediyoruz. Bu kadar çetin bir mücadele içindeyken tutup da ben şu olayım, ben bu bulayım kaygısına düşen insanlar sadece kendini düşünen bencil insanlardır.” dedi.

“VATANINI, MİLLETİNİ, BAYRAĞINI SEVEN BİR İNSAN OLSUN “

Yaklaşan genel ve yerel seçimler hakkındaki değerlendirme yapan Erseçkin, “Biliyorsunuz altılı bir masamız var. Bu altını masamızda genel başkanlarımızın verdiği karar ne olursa olsun, doğruluğundan emin olduğumuz sürece, çünkü bizim genel başkanımızın şöyle bir tavrı da var il ilçe teşkilatlarına TBMM’de milletvekillerine ‘Bir gün aklınız,  vicdanınız ve benim kararım arasında sıkışırsanız mutlaka kendi doğru bildiğini yap.’ demiştir. Genel başkanımız dediğim dedik, astığım astık, kestiğim kestik tavrında bir kadın, bir lider hiçbir zaman olmadı. Bizlerde burada Genel Başkanımız Meral Akşener’in ve altılı masadan oluşacak sürecin şu anda mevcut olduğu gibi doğruluğuna ve çizgisine inanmaya devam ettiğimiz sürece bu yolda alınan kararlar için çalışacağız. Yani aday kim olur beni çok ilgilendirmiyor. Yani vatanını, milletini, bayrağını, ülkesini seven bir insan olsun. Bu sürecin artık iyileştirilmiş parlamenter sisteme geçiş dönemindeki basamaklardaki doğru kişi olsun. Biz sadece şu anda ona bakıyoruz. Bu bir geçiş dönemi bu tamamen ilçemizin parlamenter sistemi eleştiren kişilere bir cevap aslında. İyileştirilmiş ve geliştirilmiş parlamenter sisteme geçişteki sürecin tamamen ön hazırlığı olacak. Onun için adayın kim olduğunun ne olduğunu ne olacağının kararını doğru vereceklerini de inandığımız için altılı masadaki kişilerin bizlerin görevi koşulsuz şartsız o kişiye inanarak, genel başkanımızın bize verdiği görevleri il başkanımızın, ilçe teşkilatlarımıza bize aktardığı tüm direktifleri yapılmış ve uygulanması gereken çalışmaları yapmaktan başka bir alternatifimiz yok zaten bunu yapacağız.” dedi.

“İYİ PARTİYİ ÇERKEZKÖY‘DE BİRİNCİ PARTİ YAPMAKTAN BAŞKA BİR ŞANSIMIZ YOK” 

Yerel seçimlere daha fazla zamanın olduğunu hatırlatan Erseçkin, “Yerel seçim süreci için çok daha zaman var. Rahmetli Süleyman Demirel’in dediği gibi 24 saat siyasette çok uzun bir zaman dilimi, her an her şey olabilir. Şu anda bunları konuşmak ve doğru zamanı tamamen genel seçim sonucunda Çerkezköy üzerinden elde edeceğimiz durum ve skor bizler için çok önemli o yüzden çalışıyoruz. İYİ Partiyi Çerkezköy‘de birinci parti yapmaktan başka bir şansımız yok önce onlara bakacağız. Sonrasında gerekeni zaten genel merkez üzerinden Çerkezköy özeline mutlaka iyi ve doğru şekilde halka yansıyacak doğru karar verilecektir.“ dedi.

“VAHAP AKAY KENDİNE İNANAN, GÜVENEN, GÜÇLÜ BİR LİDER” 

İttifak ortağı olduğunuz Büyükşehir Belediyesinin ve Çerkezköy Belediyesinin çalışmalarını nasıl buluyorsunuz? sorusuna Erseçkin “Şu anda çok vatandaş üzerinde sıkıntı olduğunu biliyoruz. Çerkezköy Belediye Başkanı Sayın Vahap Akay’da biliyor. Yapılan birçok çalışma çok sancılıdır. Bir bebek düşünün ana rahmine düştüğü zaman 9 ay gibi çok zor bir süreç başlar anne adayı adına. Çok zor ve sancılı bir süreç başlar ama bebek sağ ve sağlıklı doğarsa o aile için çok mutlu, çok huzurlu bir dönem başlar ve çok farklı bir boyut oluşur. Vahap Bey şu anda kendi adına birçok şeyden vazgeçerek Çerkezköy’ün ihtiyacı olan temel altyapı çalışmalarına başlama cesaretini göstermiş. Aslında bana göre kendine inanan, güvenen güçlü lider. Fakat yaşadığı talihsizlik de olabilir. İnşallah bu çalışmalar doğru zamanda artık nihayete erer ve bittiğinde de doğan çocuğumuz sağlıklı inşallah böyle eli yüzü düzgün, ayağı düzgün bir çocuk olursa işte yollarımız, sularımız, altyapımız, temizliğimiz vs. de güzel olacaktır. İnşallah Vahap Bey’de yapmak istediğinin bu olduğunu halka gösterebilir durumda olduğunda ittifak olarak bu süreci biz kazanmış olacağız. Çünkü kendisi tamamen niyeti göstermiş oldu. Bu cesaret doğrultusunda anlıyoruz ki amacı tamamen halkına hizmet etmek. Çok büyük bir cesaretle gerçekten Çerkezköy ihtiyacı olan, olması gereken bir sürece talip oldu. Cesaretinden dolayı kendisini zaten her dönem karşılaştığımız da tebrik ediyorum. Umarım biraz daha sabredersek inşallah çocuğumuzu sağlıklı olursa biz de rahat edeceğiz. Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları Çerkezköy özelinde yine zaten şu anda bu alt yapılar vs. Çerkezköy’ümüze yaptığı destekler. Yerel yönetimle birlikte çok daha iyisi olabilir miydi? Evet çok daha iyileri olabilirdi. Birçok vaadimizi birçok sebeple ertelemek ittifak belediye başkan adaylarımızın yanlarında olarak biz size şunları yapacağız diye biz de onların bize taahhüt ettiği sözleri halkımıza verdik. Nihayetinde eksik kalanlar var mı? Bunlar için halkın karşısına geçip basın açıklamalarını da doğru ve gerekli açıklamayı çok net yapabiliyorlar mı? Evet yapabiliyorlar. Bunlar için mantıklı açıklamaları var mı var demek doğru yoldayız.” dedi.
 

“KIZIMI ALLAH’IM BANA BAĞIŞLADI. EN BÜYÜK TESELLİM O” 

Geçirdiği trafik kazasının kendisi üzerindeki etkilerini sorulması üzerine Erseçkin, “Zor bir dönem yaşadım. Yaklaşık on gün kadar hastanede geçirilmiş bir dönem. Bu soru sorulduğunda kötü oluyorum. O kaza esnasında çok zor olan iman tahtası olarak bilenen tıp diliyle sternumun kırılması akciğerlerimde ödeme, kalbimde ritim bozukluğuna, kırılan kemik omurgayı da destekleyen bir kemik olduğu için duruşumun değişmesine sebep oldu. Farkındaysanız ciddi anlamda bir kamburluk kaldı. Sıhhatten çok etkilendim.  Akciğerlerin de sıkıntılar olduğu için kaza sonrasında koronayı bu sebeple çok zor atlattım. Çünkü akciğeri problemli olan kişilerin koronayı atlatması çok zor oluyor. Şu anda iyiyim ama çok ciddi sırt ağrılarım, çok uzun süre ayakta kaldığım zaman günlerce süren ciddi travmalarım oluyor. Bu da mutlaka daha büyük bir şey önüne geçmiş bir kefarettir diye düşünüyorum. Çocuklarım özelinde çok şükürler olsun bir şey kalmadı. Yani kızımın ufak tefek işte yüzündeki kesiklerden kalan izler var. O günün acı hatırası olarak ama çok şükür onları özellikle kızımı Allah’ım bana bağışladı. En büyük tesellim o.” dedi.

“DİLEK KÖKSAL BAŞLADIĞI GÜNDEKİ GİBİ KIZ KARDEŞİMDİR”

Meclis üyesi Dilek Köksal ile aranızın açık olduğu söyleniyor. ‘Beni yok sayanı ben de yok sayarım’ dediniz. Biraz açar mısınız o açıklamayı, “İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının Çerkezköy Belediyesi‘ndeki tek temsilcisi Sayın Dilek Köksal’dır. Sayın Dilek Köksal İYİ Parti Çerkezköy Belediye meclis üyesidir. Görev süresi devam ettiği sürece de bu böyle olacaktır. Yasemin ile Dilek arasında yaşananları bir kenara bırakarak ya da Yasemin ve Dilek arasında var ya da yok bir sorun varsa da onları bir kenara bırakarak tek yumruk tek bilek olarak İYİ Parti Çerkezköy Teşkilat adına çalışma zamanıdır. İYİ Parti Çerkezköy Teşkilatı adına teşkilatımız partimize her gün yeni katılan ve partimiz aktif olarak ben de çalışmak istiyorum diyen insanlarla gerçekten ciddi bir teveccüh ile yol yürümeye devam etmekteyiz. Birlik ve beraberlik olma zamanıdır. Biz buradayız. Kimseye git öte, gel beri demedik. Kimseye bugüne kadar yaptıklarından dolayı bir karşı duruşumuz, bir irademiz olmadı. Dolayısıyla gün Dilek ve Yasemin arasındakini konuşma günü değil İYİ Parti Çerkezköy gümbür gümbür Çerkezköy‘de geliyor. bunu konuşma gündür. O yüzden herkes ne düşünürse düşünsün Dilek Köksal bu sürece başladığı gündeki gibi benim o zaman da tabir ettiğim gibi kız kardeşimdir. Arkadaşımdır. Mücadele verirken omzumu dayadığım en güçlü yol arkadaşlarımdan biridir. Biz kolu kırık yeni içimizde saklamasını iyi bilenlerdeniz. Geçmişte de bir çok kişiye karşı böyle yapabildik. Dolayısıyla ara ara gerilebiliriz ara ara ben İYİ Parti’yi Çerkezköy‘de konuşturabilmek adına twitler atabiliriz. “dedi.

“TEŞKİLAT HİÇBİR İRADE TARAFINDAN YOK SAYILAMAZ“

Erseçkin, “Burada bir teşkilat var ve teşkilat yapısı var. Beğenilir beğenilmez, sevilir sevilmez sadece Dilek Köksal üzerinde söylemiyorum. Kişileri sevmek zorunda değildir kimse. İYİ Partiye gönül verip çalışmak istediği partiye aktif olarak hizmet etmek isteyen her insan beni sevmiyorsa teşkilattaki arkadaşlarımız konuşarak görüşerek çalışabilir. Ama teşkilat hiçbir irade tarafından yok sayılamaz. Bu iki kere iki dört. Fakat bugünün konusu da bu değil. Biz Dilek Köksal’la yeri geldiğinde öyle bir omuz omuza oluruz ki Çerkezköy bile buna şaşırır yani. Çünkü bizim aramızda hani bıçaklı birbirimize girdiğimiz bir dava asla yoktur. Çünkü hiçbir siyasi arenada birçok insanın siyasi oluşumların birbirilerini çok severek, çok sarılarak siyaset yaptığını düşünmüyorum.” dedi.

İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATINA DAVET ETTİ

Erseçkin “İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Erna Center’ın birinci katındadır. Saat 10:00 ve 17:00 saatleri arasında aktif olarak vatandaş kabul günümüz yapılmaktadır. Bizi bilmek, görmek, tanımak, İYİ Parti’nin ne olduğunu, ne yapmak istediğini, amacının ne olduğunu, öğrenmek isteyen, dinlemek isteyen, bizleri tanımak isteyen herkesi bir kahve içimi de olsa teşkilatımıza gelerek bizleri birebir de tanıyarak önyargısız bir şekilde bizi bizlerden dinlemelerini istiyoruz.” dedi.
 

Editör: TE Bilisim