Öztrak Caddesinde hizmet verecek olan Çerkezköy Atamer Göz Tıp Merkezi’nin açılışına, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, Çerkezköy CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, MHP İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Kayır ve çok sayıda davetli katıldı.

"HAYIRI UĞURLU OLSUN"

Özel Atamer Göz Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ertin ve Özel Atamer Göz Merkezi Direktörü Hamdi Güngör davetliler ile yakından ilgilendi. Burada kısa bir konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, ”Hayırlı uğurlu olsun Kahramanmaraşlı hemşerimiz Elbistan’dan gelmiş Çerkezköy’de yatırım yapmış. Bir Edirneli bir Elbistanlı bir araya gelmiş hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazanç versin.” dedi.


Ardından açılış kurdelesi kesildi ve davetleler merkezi gezdi. Ertin ve Güngör, burada katılımcılara merkez ile ilgili bilgiler verdi. 


7 katlı 3 bin metrekare alanı olan Özel Atamer Göz Tıp Merkezi’nde Katarakt Cerrahisi, Akıllı Mercek Cerrahisi, Göz Kapağı Cerrahisi, Retina Hastalıkları, Şaşılık Cerrahisi, Çocuk Göz Sağlığı ve genel muayene göz branşlarında 4 hekimle hizmet veriyor.

Editör: TE Bilisim