Çitil Kardeşler Emlak İnşaat Taşımacılık’ın sahibi Ak Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ayhan Çitil geleneksel iftar programını bu yıl da sürdürdü. Yoğun bir katılımla gerçekleşen iftarda Ayhan Çitil misafirleriyle yakından ilgilendi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Büyük Çerkezköy Kıraathanesi’nin önünde önceki akşam düzenlenen iftara İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Partili belediye meclis üyeleri, Ak Parti Çerkezköy İlçe eski başkanlarından Sait Yazı, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, Saray Tapu Müdürü Ali Güdekoğlu, Çerkezköy Tokatlılar Derneği Başkanı Ersoy Aktaş ile Çerkezköy Tokatlılar Yönetim Kurulu Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Çerkezköylü katıldı.



MİSAFİRLERİYLE YAKINDAN İLGİLENDİ

İftar programına ev sahipliğini yapan Ayhan Çitil misafirlerini tek tek karşılayarak hepsiyle iftar boyunca yakından ilgilendi. Ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Programda bir konuşma yapan Ayhan Çitil katılımları nedeniyle tüm misafirlerine teşekkür ederek “Sizlerin katılımıyla iftar soframız güzelleşti.” dedi.

“İFTAR PROGRAMLARINI SÜRDÜRECEĞİZ”

Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğunu söyleyen Çitil “Biz de Ramazan’ın ruhuna uygun olması amacıyla sizlerle iftar sofrasında bir araya geldik. Bu güzelliğin bundan sonraki dönemlerde de sürmesini diliyorum. İnşallah bundan sonraki dönemlerde de iftar programlarını sürdüreceğiz.” diye konuştu.  Ayhan Çitil ayrıca babası Hasan Çitil’in vefat yıl dönümü olduğunu hatırlatarak babası için dua istedi.
Editör: TE Bilisim