Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, çocuklara yönelik organize edilen ‘Barış Gezegeni’ isimli tiyatro oyunu çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, çocuklara yönelik tiyatro oyunu organize edildi. İstanbul Devlet Tiyatroları tarafından sahnelenen ‘Barış Gezegeni’ isimli tiyatro oyunu çocuklar tarafından ilgi gördü.

MACERALARI ANLATILDI

Önceki gün ÇOSB Konferans Salonu’nda sahnelenen oyunda güzel bir gemide yaşayan altı çocuğun maceraları anlatıldı. İşte oyunun konusu: Oyun oynamak için ailelerinden habersiz sandalla bir yolculuğa çıkarlar. Ancak ufukta görünen korsan gemisi ve fırtına onları çok korkutur. Çocuklar çoktan pişman olmuşlardır ama yapacak hiçbir şeyleri de yoktur.

LEVENT NİŞ YÖNETTİ

Müzikli Danslı çocuk oyununu Ülker Köksal yazarken, Levent Niş de yönetti. Oyunun kadrosunda Levent Niş, Birol Engeler, Özge Aktaş, Mehtap Gündoğdu, Arif Mustafa Güney, Bahar Çokyaşa, Sumru Yılmaz, Sinem Koşar, Özcan Akgöz, Merve Hakaydın, Mehmet Konu, Onur Nart, Gökçe Aktaş, Murat Ceylan, İpek Şen, Özgün Bayraktar, Emre Akarsu yer aldı.
Editör: TE Bilisim