Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Cengiz Topel Caddesi Tepe Emlak Konutları yolunda önceki gün eşine az rastlanan bir kaza meydana geldi. Başıboş büyükbaş hayvan sürüsü yola çıkınca sürücüler zor anlar yaşadı. Hatta bir otomobil yoldan geçen hayvanlardan birine çarparken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.

YOLA ÇIKTILAR

Önceki gün meydana gelen trafik kazasını görenler gözlerine inanamadı. Başıboş olan yaklaşık 20 tane büyükbaş hayvan bir anda Çerkezköy’ün İstanbul’a bağlanan ve en çok kullanılan caddesi olan Cengiz Topel Caddesi üzerine çıktı.

IŞIKLANDIRMA YETERSİZ

Sürücülerin sürekli ışıklandırmasını yetersiz bulduğu caddede, tüm olumsuz faktörlerin bir araya gelmesi kazayı da beraberinde getirdi. Çerkezköy’den İstanbul’a doğru seyir eden bir otomobil, yol ortasına çıkan başıboş büyükbaş hayvanlardan birine çarptı.



ZABITA YETERSİZ KALINCA VATANDAŞ YOLDAN UZAKLAŞTIRDI

Kazanın ardından, vatandaşlar zabıtadan destek istedi. Gelen zabıta ekipleri yetersiz kalınca, vatandaşlar işin başa düştüğünü söylediler ve hayvanları tek tek yolun karşısından yeşillik alana çıkarmaya çalıştı. İstanbul’dan Çerkezköy’e geliş istikametine doğru giden hayvanları kontrol etmekte güçlenen vatandaşlar uzun uğraşlar sonunda yolu boşaltabildi.

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Öte yandan büyükbaş hayvanlara çarparak kazaya karışan otomobilde maddi hasar meydana gelirken, şans eseri herhangi bir yaralanma meydana gelmedi. Olay yerindeki vatandaş cadde ortasına çıkan başıboş hayvanlar için önlem alınması ve Çerkezköy’ü İstanbul’a bağlayan en işlek caddenin daha iyi aydınlatılması için yetkilileri göreve davet ettiler.
Editör: TE Bilisim