Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve beraberindeki oda yöneticileri göreve yeni başlayan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

ODA HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

Dün saat 11.00’da gerçekleşen ziyarette Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Kaymakam Abban’a ÇTSO’nun üye sayıları ve oda çalışmaları hakkında geniş bilgi verdi. Kozuva, “Toplamda 3 bin 500 üyemiz var. Saray’da 350, Kapaklı’da 800 geri kalanı da Çerkezköy’de. 500’e yakın sanayicimiz odamıza bağlı 4 OSB var. Çerkezköy’de sosyal anlamda faal olmaya çalışıyoruz. Son olarak eğitim kampüsünde Sosyal Bilimler Lisesi’nin yüzde 51’lik kısmını yapmak için ihaleye çıktık ve inşallah 2017’in 6. Ayında okulun kabasını bitirmiş olarak teslim edeceğiz. İnşallah tamamı da bitirilir ve eğitim öğretime başlar.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretlerinden dolayı ÇTSO yönetimine teşekkür eden Kaymakam Atilla Selami Abban, Çerkezköy’ün önemli bir sanayi kenti olduğunu ifade etti. Çerkezköy’ün hızlı göçüne değinen Abban, ÇTSO yönetimine biyografisi hakkında da bilgi verdi. Sosyal Bilimler Lisesi’nin yapımına katkıda bulunan ÇTSO yönetimine teşekkür eden Abban, bu anlamda diğer STK’lara örnek bir davranış sergilediklerini söyledi. Ziyaretin sonunda ÇTSO yönetimi ile Kaymakam Abban hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Editör: TE Bilisim