A Grubu’nda Malkara 14 Kasımspor ile B Grubu’nda Çerkezköy Doğanspor şampiyonluk kupalarına kavuştu.

Çerkezköy Bakış -
B Grubu’nda şampiyonluğunu 2 hafta önce ilan eden Çerkezköy Doğanspor ligin son haftasında Fevzipaşaspor’u ağırladı. Rakibini 6-1 mağlup eden Çerkezköy Doğanspor şampiyonluk kupasına bol gollü galibiyet ulaştı.

ŞAMPİYON DOĞANSPOR

B Grubu’nda şampiyonluğa ulaşan Çerkezköy Doğanspor ligin son haftasında Fevzipaşaspor’u 6-1 mağlup etti. Farklı galibiyet ile şampiyonluk kupasını kaldıran Çerkezköy Doğanspor ligde oynadığı 18 karşılaşmadan 14 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgi ile ayrıldı. Şampiyonluk ipini göğüsleyen Çerkezköy Doğanspor attığı 79 gole karşılık ise kalesinde 18 gol gördü.

FEVZİPAŞA KÜME DÜŞTÜ

Ligin son maçında şampiyon Doğanspor’a 6-1 mağlup olan Fevzipaşaspor, Çorlu Korespor’un ardından lige veda eden 2.takım oldu. Ligde oynadığı 18 karşılaşmadan 6 galibiyet 2 beraberlik 10 mağlubiyet ile ayrılan Fevzipaşaspor 20 puan toplayabildi. Ligin ilk yarısında 4.sıraya kadar yükselen Fevzipaşaspor ligin ikinci yarısında oynadığı karşılaşmalardan istediği sonuçları elde edemedi ve düşme potasına kadar geriledi. Ligde kalma ümidini son haftaya taşıyan Fevzipaşaspor, şampiyon Doğanspor’a 6-1 kaybettiği maçın ardından lige veda etti.

A GRUBUNDA SON DURUM

A Grubu’nda son hafta maçında Müreftespor’u 4-0 ile geçen Malkara 14 Kasımspor şampiyonluğa ulaştı. Malkara 14 Kasımspor ligi 17 galibiyet 1 beraberlik alarak 52 puanla yenilgisiz tamamladı. Şampiyon Malkara 14 Kasımspor rakip filelere 69 gol gönderirken kalesinde sadece 6 gol gördü. A Grubu’nda Muratlı Halk Eğitimi spor ile Çiftlikönüspor ise bir alt lige düştü
Editör: TE Bilisim