Çerkezköy Bakış - Sultanbeyli Kaymakamlığında yeni görevine başlayacak olan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a veda ziyaretleri sürüyor. Eğitim Bir Sen Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Üzgün beraberinde İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Erdoğan, Fahrettin Karaman ve İsa Çetin ile birlikte Kaymakam Kubilay’ı makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

“ÇERKEZKÖY’E BÜYÜK KATKILARINIZ OLDU”

Dün saat 10.00’da düzenlenen ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. Eğitim Bir Sen Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Üzgün, Kaymakam Kubilay’ın görev süresi içerisinde eğitime büyük katkılar sunduğunu söyledi. Üzgün, Çerkezköy Kampüs Projesi’nden örnek vererek “Eğitim Kampüsünün Çerkezköy’e kazandırılmasında büyük katkılarınız oldu. Şimdilik 2 olan oku sayısı daha da artacaktır. Eğitimin en alt seviyesinden en üst seviyesine kadar tüm çalışmaları yakından takip ettiniz” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kaymakam Kubilay’a yeni görev yerinde başarılar dileyen Ahmet Üzgün “Çerkezköy her alanda özellikle eğitim alanında büyük katkılar sağladınız. Sendika olarak sizlerle görev yaptığınız dönemde uyumlu bir çalışma süreci yaşadık.” diye konuştu.

KAYMAKAM TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eğitim Bir Sen Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Üzgün ile İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Görev yaptığı süre içerisinde uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini kaydeden Kaymakam Kubilay, sendika yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
Editör: TE Bilisim