Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Derneği Ehlibeyt Dergahı’nı ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Paralel Devlet Yapılanmasını, FETÖ’yü kınıyorum, lanetliyorum. Yapılan saldırılarda vefat eden Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Çerkezköy, kamu kurumlarıyla, milli iradenin, Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman yanında oldu, bundan sonra da olmaya devam edecek” dedi.

“ÇERKEZKÖY CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA OLDU”

Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı ve Ehlibeyt Dergâhı Dedesi Seyyid Sinan Boztepe tarafından karşılanan Kaymakam Kubilay, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kubilay “Paralel Devlet Yapılanmasını, FETÖ’yü kınıyorum, lanetliyorum. Yapılan saldırılarda vefat eden Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Çerkezköy, kamu kurumlarıyla, milli iradenin, Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman yanında oldu, bundan sonra da olmaya devam edecek” dedi.

DARBE GİRİŞİMİNİ KINADI

Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı ve Ehlibeyt Dergahı Dedesi Seyyid Sinan Boztepe’nin, Demokrasi Mitinglerinde de kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyen Kubilay “Gerek Demokrasi Mitinglerinde olsun gerekse yapmış olduğumuz program ve etkinliklerde olsun yapmış oldukları katkılardan dolayı Sayın Sinan Boztepe’ ye ve tüm dernek üyelerine teşekkür diyorum” dedi. Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı ve Ehlibeyt Dergahı Dedesi Seyyid Sinan Boztepe de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret dolayısıyla Kubilay’a teşekkür eden Boztepe, 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimini kınadı.
Editör: TE Bilisim