Çerkezköy Bakış - Denetim esnasında ekmeğin gramajı ile birlikte fırın ve pastanelerin imalathane bölümlerini inceleyen ekipler, ayrıca genel temizlik, personel hijyeni, makine ve araç temizliği, çalışan personelin çalışma ve sağlık karneleri ile hijyen eğitimi belgeleri gözden geçirdi.

“ESNAFLARIMIZA UYARILARDA BULUNDUK”

Fırınların hangi koşullarda ekmek üretimi yaptığını, ekmek gramajlarının kendilerine verilen şartlar dahilinde yapılıp yapılmadığını tespit ettiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İlçede faaliyet gösteren tüm fırın ve pastane imalathaneleri denetlendi. Personelin temizliği, ortamın sağlığa uygun olup olmadığını yerinde görerek ekiplerimiz inceledi.  Eksikleri bulunan esnaflarımıza da uyarılarda bulunarak, eksiklerini gidermeleri için süre verdik. Verdiğimiz süre zarfında eksiklerini gidermeyen esnaflar hakkında kesinlikle cezai işlemler başlatılacak. Halk sağlığını yakından ilgilendiren bu konuda asla taviz verilmeyecek. Vatandaşlarımızın sofralarına sağlıklı gıdaların ulaşması için ekiplerimiz tarafından sürdürülen denetimler aralıksız devam edecektir” diye konuştu. 
Editör: TE Bilisim