Çerkezköy Belediyesi tarafından Şubat ayından itibaren sabah erken saatlerde işe giden işçiler ve öğrenciler için hayata geçirdiği ‘İkram Çeşmesi’ Ramazan ayı dolayısı ile çorba ikramına ara verecek.

Çerkezköy Bakış -
Sabah erken saatlerde işçi ve öğrenciler için hayata geçirilen Çorba Çeşmesi’ne Ramazan ayı nedeniyle ara verildi.

EYLÜL’DE YENİDEN FAALİYETE GEÇECEK

Çerkezköy Belediyesi’nin İkram Çeşmesi’nin Eylül ayında 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlaması ile birlikte tekrar hizmet vereceğini belirten Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri “Okulların tatil olması ve Ramazan ayının başlaması nedeni ile İkram Çeşmemize ara vereceğiz. Okullar açılınca tekrar Çerkezköy Belediyesi İkram Çeşmesi’nden her sabah sıcak çorba akmaya devam edecek” açıklamasını yaptılar.

“HER GÜN İKRAM YAPILIYORDU”

Çerkezköy Belediyesi Amfi Tiyatro yanında hizmet veren Çorba Çeşmesi’nde her gün 200 litre çorba ikramının yapıldığını belirten Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü “Her gün yaklaşık 500-600 kişi çorba ikramımızı tattı. Verilecek olan yaklaşık 3 aylık arada İkram Çeşmemizin bakımı yapılacak ve okulların açılması ile birlikte yine İkram Çeşmemizden çorba akmaya devam edecek” ifadelerini kullandılar.
Editör: TE Bilisim