Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi personeli, pasta keserek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Hastanenin Seminer salonunda düzenlenen programa Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker ile hastane personelleri katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Türker, “Bu mesleği icra ederken ne tür zorluklarla karşılaştığımızı hepimiz biliyoruz. En büyük zorluk ise sağlıkta şiddet. Hasta ve yakınlarıyla iletişim kurmanın çok önemli olduğunu buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Hepinizin Tıp bayramını kutluyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI TELEFONLA BAĞLANDI

Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, konuşmasının ardından telefonla Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile konuştu. Türker, telefonun hoparlörünü açtı ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu tüm İrmet çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

PASTA KESİLDİ

Konuşmaların ardından pasta kesildi ve çalışanlar müzik eşliğinde stres attılar. Program sonunda Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker çalışanlara üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu kupaları da takdim etti.


Editör: TE Bilisim