Çerkezköy’ün en gözde mekanlarından biri olan Kahve Diyarı, menüsüne eklediği yemek çeşitleriyle lezzet yelpazesini daha da genişletti. Müşterilere keyifli ve sıcak bir ortam yarattıklarını kaydeden Kahve Diyarı işletmecisi Özcan Ballı, “Profesyonel personel kadromuz, zengin menümüz ile müşterilerimize hizmet ediyoruz. Menümüze yeni lezzetler ekleyerek lezzet yelpazemizi genişlettik” dedi.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy’ün en gözde mekanlarından biri olan Kahve Diyarı, menüsüne eklediği yemek çeşitleriyle lezzet yelpazesini daha da genişletti.



YENİ LEZZETLERİ EKLENDİ

Kültürümüzün vazgeçilmez eşsiz tadı Türk Kahvesi, Espressolu Kahveler, Filtre Kahveler, Çaylar, Alternatif Tatlar ve Çocuklar için birçok içecek çeşitlerinin yanı sıra kahvaltı seçeneği ve waffle, pasta, salata ve atıştırmalık aperatif yiyecekleri müşterilerinin damak tadına sunan Kahve Diyarı, menüsüne yeni lezzetler ekledi.

KAHVE DİYARINA BEKLİYORUZ

Müşterilere keyifli ve sıcak bir ortam yarattıklarını kaydeden Kahve Diyarı işletmecisi Özcan Ballı, “Profesyonel personel kadromuz, zengin menümüz ile müşterilerimize hizmet ediyoruz. Menümüze yeni lezzetler ekleyerek lezzet yelpazemizi genişlettik. Tüm Çerkezköylü vatandaşlarımızı Kahve Diyarı’nın sıcak ortamına bekliyoruz.” dedi.



DİYARI KEBAP MÜŞTERİLERİN GÖZDESİ OLDU

Kahvaltı, yumurta çeşitleri, gözleme, Fransız tostu, hamburger, cheeseburger, cajun parmak tavuk, karışık tavuk, tavuklu wrap, köfteli wrap, etli wrap, gül mantı, mantı, pizza çeşitleri, salata çeşitleri, krep çeşitleri, makarna çeşitleri, piliç but ızgara, etli fajita, tavuk schnitzel, ızgara köfte, beğendili ızgara köfte, beğendili bonfile, teriyaki soslu tavuk şiş, sebzeli köri soslu tavuk, beşamel soslu tavuk, tavuklu fajita, beef strogof gibi lezzetlerin yanı sıra özellikle Kahve Diyarı’na özel Diyarı Kebap da müşterilerin gözdesi oldu. Kahve Diyarı, ev yapımı tatlıları da müşterilerinin damak tadına sunuyor.
 
Editör: TE Bilisim