Kapaklı Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı dün Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.  Toplantıda gündem maddeleri sırayla görüşülürken, canlı müzik yapan işletmelerin izin belgelerinin ücretinin belirlenmesi konusu tarife komisyonuna havale edildi. Öte yandan Belediyeye ait hisselerin satışları da oy birliği ile kabul edildi.

Çerkezköy Bakış -
Kapaklı Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı dün yapıldı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında belediye meclis salonunda yapılan toplantı saat 14.00’da başladı. 

GÜNDEM MADDELERİ OKUNDU

Açılış, yoklama ve saygı duruşunun ardından gündem maddeleri okundu. İlk gündem maddesinde 440 ada 24 nolu parselin tamamı 201,79 metrekare arsada bulunan 57,93 metrekarelik belediye hissesinin satışı oy birliği ile kabul edildi. Belediye Zabıta Müdürlüğü tarafından meclise sunulan Canlı Müzik yapan işletmelerin izin belge fiyatlarının görüşülmesi maddesinde ise meclis konunun görüşülmesi için gündem maddesinin tarife komisyonuna havale edilmesini oy birliği ile kabul etti.

MANDALI’YA YETKİ VERİLDİ

Bir diğer gündem maddesinde Karaağaç Mahallesi 761 ada 4 nolu parsele ve imar yollarına denk gelen TEİAŞ kurumuna ait 154 KV Çerkezköy-Kıyıköy enerji hatları direklerinin kaldırılabilmesi için Kapaklı Belediye Başkanlığı ile TEİAŞ Genel Müdürlüğü işletme başkanlığı makamıyla protokol yapılması için Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından meclis toplantısı, plan ve bütçe komisyonuna havale edilen konuların görüşülmesi ile devam etti.
Editör: TE Bilisim