Çerkezköy Bakış - Olay, Atatürk Mahallesi Hacılar Çeşmesi mevkiindeki Süleyman Demirel Parkı civarında meydana geldi. Aralarında daha önceden ailevi sebeplerden dolayı husumet olduğu iddia edilen kardeşler Arif O., Osman O. ve Naim O. ile karşı grupta yer alan Emrah A., Mehmet B. ve Muhammed  S., karşılaştı. İki grup arasında başlayan tartışmanın ardından tabanca ve kesici aletler çekildi. Çıkan arbedede Arif O., Osman O. ve Naim O. ve Emrah A. tabanca ile vurularak yaralandı.  Muhammed  Suyer ise vücuduna aldığı bıçak ve balta darbeleri ile  ağır yaralandı.
 

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Olayı gören çevredekilerin haber veremsiyle olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri 25 yaşındaki Muhammed Suyer’in  hayatını kaybettiğini belirledi.  Yaralanan Arif O., Osman O. ve Naim O. ile Emrah A. ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Selçuk Akman’ın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Muhammed Suyer’in cansız bedeni Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ardından da Suyer’in cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

KAÇAN ŞÜPHELİ ARANIYOR

Olaydan sonra kaçan ve yaralı olup olmadığı henüz belirlenemeyen Mehmet B.’nin yakalanması için polis geniş çaplı arama başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim