Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Şekerbank arasında geçtiğimiz yıl imzalanan ‘Kapımız Esnafa Açık’ protokolü yenilendi. Protokol töreninde konuşan Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürü Esra Yalçın, “Esnafımızın kapısı hep açık kalsın diye tüm kamuoyuna bir çağrıda bulunuyoruz; her ayın 15’inde mahallenizin esnafından alışveriş yapın” dedi.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Şekerbank arasında geçtiğimiz yıl imzalanan ‘Kapımız Esnafa Açık’ protokolü yenilendi.
İMZA ALTINA ALINDI
Dün saat 10:30’da Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar OdasI’nda bir araya gelen Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürü Esra Yalçın protokol imzaladı.
“KAPIMIZ ESNAFA AÇIK PROTOKOLU”
Yenilenen protokolün sözleşmesini Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürü Esra Yalçın imzalandı. Şekerbank’ın, esnafa özel “Kapımız Esnafa Açık” platformu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı himayesinde ve Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu’nun (TESK) desteğiyle gerçekleştiriliyor.



“ESNAFIMIZ İÇİN EL ELE VERELİM”
“Kapımız Esnafa Açık” protokolünün imza töreninde konuşma yapan Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürü Esra Yalçın, “Kapımız Esnafa Açık” projesinin “Mahallemizi mahalle yapan esnafımız için el ele verelim, siz de yarın mahalle esnafınızdan alışveriş yapın, kapıları hep açık kalsın” dedi.
“HER AYIN 15’İ ESNAF GÜNÜ”
Her ayın 15’ini esnaf günü olarak ilan ettiklerini ifade eden Esra Yalçın, “450 bine yakın esnafı kucaklayan bir banka olarak, esnafımızın kapısı hep açık kalsın diye tüm kamuoyuna bir çağrıda bulunuyoruz; her ayın 15’inde mahallenizin esnafından alışveriş yapın diyoruz. Her ayın 15’inde bu çağrımızı yineliyoruz. Her ayın 15’ini ‘Esnaf Günü’ ilan ediyoruz. Bütün enerjimizle, saha ekiplerimizle bu misyonu yerine getirerek, esnafımızı ve ülkemiz ekonomisini destekleyeceğiz” diye konuştu.
“TÜM ÜYELERLE DESTEKLİYORUZ
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Ali Bozdağ ise, “Kapımız Esnafa Açık’ projesini tüm üyelerimizle birlikte desteklediklerini ifade ederek, “Esnaf kesimi ekonominin can damarıdır. Esnaf ve sanatkârlarımızın finansal ihtiyaçlarını karşılayarak, dükkânlarının kapısının açık kalmasını hedefliyoruz “Kapımız Esnafa Açık” projesini, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak destekliyor ve ekonominin üreten bu büyük kesimini kucaklayarak Türkiye genelinde hayata geçiren Şekerbank’ı kutluyorum. Odamızın tüm üyeleri ile birlikte bu değerli projeyi bölgemizde en iyi şekilde uygulamaya hazırız.” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim