2.Amatör Küme’de 2014-2015 sezonu oynanan ilk hafta maçları ile başladı. Karaağaçspor sezonun ilk hafta karşılaşmasında Samsunlular Yaşar Doğuspor’u 2-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.

Çerkezköy Bakış -
Karaağaçspor sezonun açılış karşılaşmasında Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü’nü mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamladı.
MAÇ VELİKÖY’DE OYNANDI
Veliköy Stadı’nda önceki gün oynanan karşılaşmada Samsunlular Yaşar Doğuspor ile Kaarağaçspor karşı karşıya geldi. Saat 13.00’da başlayan karşılaşmayı Cüneyt Gülşen yönetirken yardımcılıklarını Onur Esen ile Emre Gökçe yaptı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir mücadele sergiledi. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.
İLK DAKİKALAR GOLSÜZ SONA ERDİ
Karşılaşmanın 15.dakikasında Karaağaçspor karşılaşmada öne geçmeyi başardı. Atak yönüne göre sol kanattan atağa çıkan Karaağaçspor’da Ozan’ın pasında Bayram topla hareketlendi. Bayram kendisinden daha müsait pozisyonda Samet’e pasını çıkardı. Samet’in ceza alanı içinden vuruşunda top filelere gitti. Golün ardından Karaağaçsporlu oyuncular gol sevincini teknik heyet ile paylaştı.
İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI
Karaağaçspor ilk devrenin kalan dakikalarında rakibi karşısında ikinci gol mücadelesi verirken Samsunlular Yaşar Doğuspor ise beraberlik mücadelesi verdi. İlk devrenin son bölümlerine Karaağaçspor’un tek gollü üstünlüğü ile girildi. Samsunlular Yaşar Doğuspor beraberlik için geliştirdiği ataklardan sonuca gidemedi. İlk devre Karaağaçspor’un tek gollü üstünlüğü ile sona erdi.
SAMSUNLULAR BERABERLİK İÇİN YÜKLENDİ
Maçın ikinci devresine önde giren Karaağaçspor ikinci devrenin ilk dakikalarında kontrollü bir oyun sergiledi. İkinci devrenin ilk dakikaları da Karaağaçspor’un üstünlüğü ile geçildi. Samsunlular Yaşar Doğuspor maçın 65.dakikasında girdiği pozisyonu değerlendiremedi. Mahmut’un şutunda Karaağaçspor kalecisi Serhat topu iki hamlede kontrol etti. Oyunun bu dakikalarında Samsunlular Yaşar Doğuspor etkili bir oyun sergiledi.
ÜÇ PUAN KARAAĞAÇSPOR’UN OLDU
Karşılaşmanın 73.dakikasında Samsunlular Yaşar Doğuspor’un filelere giden topu ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Pozisyonun hemen arkasında Ozan’ın şık pasında Emirhan topla buluştu. Emirhan ceza alanı içerisinde yerde kalsa da karşılaşmanın hakemi devam kararı verdi. Son bölümlerde Samsunlular Yaşar Doğuspor kalesinde ikinci golü gördü. Maçın 90+1.dakikasında Karaağaçspor Emirhan ile sonuca gitti. Müsabakanda başka gol olmayınca Karaağaçspor karşılaşmadan 2-0 üstünlükle ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı.
Editör: TE Bilisim