Çerkezköy Bakış- Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Antalya’da gerçekleştirilen 9. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında genç bayanlar 46 kilogram kategorisinde gümüş  madalya kazanan, Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Milli sporcu Sudenaz Kaya, 4-7 Mart 2022 tarihinde Çankırı’da yapılan liseler arası okul sporları bölge finallerinde de şampiyon olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Milli sporcu Sudenaz Kaya’yı makamında ağırladı. Kaya’yı tebrik eden Kaymakam Duru, başarılarından dolayı hediye takdim etti. 

“DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Milli Sporcu Sudenaz Kaya’ya başarılar dileyen Kaymakam Duru, Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 10. sınıf öğrencimiz aynı zamanda milli sporcumuz Sudenaz Kaya Dünya Taekwondo Federasyon’unun faaliyet programında bulunan ve Antalya’da gerçekleştirilen 9. Turkish Open Uluslararası Taekwondo Müsabakalarında 49 Ülke 1250 sporcunun katıldığı maçlarda 46 kg bayanlarda gümüş madalya alarak çok önemli bir başarıya imza atmıştı. Daha sonra hocası Vural Ayaz’ın antrenörlüğünde öğrencimiz 4-7 Mart 2022 tarihinde Çankırı’da yapılan Liseler Arası Okul Sporları Bölge Finallerinde bütün rakiplerini yenerek şampiyon olmuş ve Türkiye Finalleri İçin 2-4 Nisan tarihleri arasında Alanya’da yapılacak müsabakalara katılmaya hak kazanmıştır. Çerkezköy’ümüzü, Tekirdağ’ımızı ve milletimizi gururlandıran yavrumuz sevincini paylaşmak amacıyla Vural Ayaz ve babası Gökhan Kaya ile beraber bizleri ziyaret ettiler. Ziyaretinden ve başarısından ziyadesiyle memnun olduğumuz Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcusu kızımızı tebrik ettik. Daha önceki ziyaretlerinde yavrumuza bölgesel müsabakalardan da madalyalar getirdiği takdirde kendisini ödüllendireceğimizi belirtmiştik. Bugün verdiğimiz o sözü tutarak kızımızı ödüllendirdik. Yine yavrumuza bundan sonraki Türkiye finallerinden de başarıyla dönerse bir daha ödüllendireceğimizi ifade ettik. Ayrıca yavrumuzun başarılarının daimi olmasını dileyerek her zaman kendisinin yanında ve destekçisi olacağımız belirttik” dedi.

Editör: TE Bilisim