Çerkezköy’de sağlık hizmeti veren Özel Optimed Hastanesi ile Çerkezköy Akarsu Birlik Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi arasında indirim anlaşması imzalandı. Yapılan anlaşma kapsamında kooperatif üyeleri, çalışanları ve birinci derece yakınlarına Özel Optimed Hastanesi tarafından çeşitli hizmetlerden ayrıcalık tanınacak. Yapılacak her işlem için de indirimli fiyatlardan yararlanabilecekler.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy’de sağlık hizmeti veren Özel Optimed Hastanesi, ilçede faaliyet gösteren kuruluşlarla indirim anlaşması imzalamayı sürdürüyor.

PROTOKOL İMZALANDI


Daha önce de bazı odalar ve bazı kuruluşlarla indirim anlaşması imzalayan Özel Optimed Hastanesi önceki gün de Çerkezköy Akarsu Birlik Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile protokol imzaladı. İmza törenine Çerkezköy Akarsu Birlik Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa As, Özel Optimed Hastanesi Kurumsal İletişim Uzmanı Metin Demirtaş ve üyeler katıldı.

ÜYELER VE YAKINLARI FAYDALANABİLECEK


Yapılan anlaşma kapsamında kooperatif üyeleri, çalışanları ve birinci derece yakınlarına Özel Optimed Hastanesi tarafından çeşitli hizmetlerden ayrıcalık tanınacak. Yapılacak her işlem için de indirimli fiyatlardan yararlanabilecekler. Kooperatif Başkanı Mustafa As, “Anlaşmadan çok memnun olduk. Özel Optimed Hastanesi yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim